Ετοιμάζει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο χωρίς ακόμη να γνωρίζει το φύλο του μωρού

Έχει μπει στην τελική ευθεία και ετοιμάζει σιγά-σιγά τη βαλίτσα για το μαιευτήριο χωρίς ωστόσο να γνωρίζει (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται) το φύλο του μωρού.

Ετοιμάζει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο χωρίς ακόμη να γνωρίζει το φύλο του μωρού

Πριν μερικά λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου. Όλα τα χρώματα στα ζιπουνάκια και τα βρεφικά ρουχαλάκια είναι ουδέτερα με ένα μόνο σεντονάκι να έχει γαλάζια αστεράκια, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να πούμε σιγουριά ότι το 5ο της παιδί μπορεί να είναι και αγόρι.

jools oliver

Τουλάχιστον, αυτό ελπίζει η πασίγνωστος σύζυγός της. Η ίδια σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: «Πόσες φορές ακόμη θα γεμίσω και θα αδειάσω τη βαλίτσα του μωρού για το μαιευτήριο; Τα νεύρα και ο ενθουσιασμός με έχουν κατακλύσει. Ακόμη έχω τα ρούχα που έχουν βάλει τα παιδιά της αδερφής μου και τα δικά μου!».

Η Jools Oliver σύζυγός του γνωστού σε όλους σεφ Jamie Oliver, θα γίνει μαμά για πέμπτη φορά. Αν και έχει ζήσει αυτή τη στιγμή 4 φορές, νιώθει τα ίδια συναισθήματα όπως την πρώτη φορά.

Ο σύζυγός της έχει δηλώσει την επιθυμία το πέμπτο του παιδί να είναι αγόρι, μιας και έχει 3 κόρες και έναν γιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved