«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις! Ακόμη κι αν έρχονται με τη μορφή πλυντηρίου!»

H τυχερή του διαγωνισμού που κέρδισε ένα ολοκαίνουριο πλυντήριο Samsung AddWash μιλά αποκλειστικά στο Mothersblog για την εμπειρία της!

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις! Ακόμη κι αν έρχονται με τη μορφή πλυντηρίου!»

Συνέντευξη: Μαργαρίτα Νικολάου
Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Αυτή είναι η Ειρήνη Αλεξοπούλου, τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού του Mothersblog που έχει την τύχη να απολαμβάνει από δω και πέρα τo έξυπνο πλυντήριο Samsung AddWash!

Συναντήσαμε την Ειρήνη στο σπίτι που μοιράζεται με την οικογένειά της. Πρόκειται για ένα χαρούμενο και ζεστό άνθρωπο. Αν και δεν είναι ακόμη μαμά, διαβάζει φανατικά το Mothersblog, μιας και λόγω του επαγγέλματός της έρχεται καθημερινά σε επαφή με παιδιά και πολλά από τα άρθρα μας τη βοηθούν.

Το Samsung AddWash όπως μας είπε και η ίδια ήταν «δώρο Θεού». Ήθελαν από καιρό να αντικαταστήσουν το παλιό τους πλυντήριο. Ενθουσιάστηκαν, γιατί όπως μας είπε, τους δώσαμε την καλύτερη επιλογή, χωρίς να χρειαστεί να την αναζητήσουν.

samsung23

Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα ήταν το πώς ένιωσε όταν της τηλεφώνησαν και της ανακοίνωσαν ότι είναι η τυχερή του διαγωνισμού μας: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το τηλέφωνο το σήκωσε η μαμά μου και νόμιζε στην αρχή ότι της κάνουν πλάκα. Όταν μου είπε ότι κέρδισα το πλυντήριο Samsung AddWash πετούσα από τη χαρά μου. Είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!», μου είπε όλο χαρά καθώς μου έδειχνε το νέο της πλυντήριο. Πραγματικά το ζήλεψα. Και ποιος δεν θα ζήλευε άλλωστε.

Η Ειρήνη είχε ήδη δοκιμάσει το νέο της πλυντήριο όταν τη συναντήσαμε. Τη ρώτησα πώς ήταν η εμπειρία της πλύσης με το νέο της Samsung AddWash. «Πολύ ευχάριστη και εύκολη! Μας βόλεψε τρομερά, γιατί δεν ήταν λίγες οι φορές που η μαμά μου ή εγώ ξεχνούσαμε ρούχα εκτός πλυντηρίου. Και σε ποιον δεν έχει συμβεί να γυρνά και να παρατηρεί στο καλάθι με τα άπλυτα κάποιο παραπεταμένο μπλουζάκι ή να διαπιστώνει ότι δεν έχει πάρει όλα τα ρούχα από το δωμάτιο! Το πορτάκι είναι ΣΩΤΗΡΙΟ! Πραγματικά πρωτοποριακό! Χάρη σ΄ αυτό μπορώ να βάζω και κάποια λιγότερα βρώμικα ή περισσότερο ευαίσθητα ρούχα στη μέση ή στο τέλος της πλύσης κι έτσι να τα διατηρώ καινούρια για περισσότερο – δεν είναι καιρός εξάλλου για πολλές αγορές!»

samsung12

«Είναι οικονομικό και από άλλη άποψη. Ο κάδος είναι 12 κιλών, ενώ το προηγούμενο πλυντήριο που είχαμε ήταν 6 κιλών. Σίγουρα θα μου εξοικονομεί χρόνο και θα μπορώ να βάζω περισσότερα ρούχα σε μία πλύση, γλιτώνοντας νερό, ρεύμα και σαπούνι», μας είπε η Ειρήνη και συνέχισε, «ακόμα και η έξυπνη λειτουργία Smart Wi-Fi είναι πολύ εύχρηστη. Τώρα θα μπορώ να το θέτω σε λειτουργία ή να το σταματάω όταν θα είμαι στο δρόμο ή σε κάποια δουλειά και να ελέγχω τα στάδια της πλύσης. Έτσι μόλις γυρνώ στο σπίτι θα μπορώ να απλώνω τα ρούχα χωρίς να έχουν μείνει για ώρες μέσα στον κάδο – για να έχουν διατηρήσει και τη μυρωδιά του σαπουνιού. Όσο για τη μαμά μου, αν και δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία δεν μπερδεύεται καθόλου με το μενού γιατί το μενού είναι στα ελληνικά».

samsung33

Αφού κουβεντιάσαμε, πήγαμε στο χώρο όπου τοποθέτησε το πλυντήριο Samsung AddWash. Πραγματικά είναι ένα «κόσμημα». Άρχισε να μου δείχνει το «μαγικό» πορτάκι, όπως το λέει, τα φώτα που άναβαν μέσα στον κάδο, το ελληνικό μενού. Κατεβάσαμε εύκολα και γρήγορα και την εφαρμογή Samsung Smart Home, για να μπορεί να το χειρίζεται από το smartphone της.

Χαίρομαι που γνώρισα από κοντά μια αναγνώστριά μας και χαίρομαι που ξέρω ότι κάναμε την καθημερινότητά της πιο απλή και ευχάριστη μέσα από το διαγωνισμό μας, χάρη στην πάντα καινοτόμα τεχνολογία της Samsung, που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη για να έχουμε περισσότερο χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved