Γέννησε δίδυμα για τρίτη φορά μέσα σε 26 μήνες!

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μείνει έγκυος μία γυναίκα και να γεννήσει δίδυμα, επί τρεις συνεχόμενες φορές;

Γέννησε δίδυμα για τρίτη φορά μέσα σε 26 μήνες!

Μία στις 88.000, αναφέρει έκθεση που παρουσίασε το BBC και με τη σημείωση ότι δεν μιλάμε για πανομοιότυπα (διζυγωτικά) δίδυμα.

Η Danesha Couch από το Κάνσας ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Γέννησε δίδυμα τρεις φορές μέσα σε 26 μήνες! Μόλις τον περασμένο μήνα, έφερε στον κόσμο τις δίδυμες Dalanie και Darla ενώ περίπου ένα χρόνο πριν γέννησε επίσης δίδυμα μωρά,- Delilah και Davina - ενώ είχαν προηγηθεί τα δίδυμα αγόρια Danarius και Desmond.

578cf65c1300002c0005e76b

Ο Desmond, όμως, πέθανε λίγο μετά τη γέννηση εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν λόγω προωρότητας.

«Οι άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι ένα «τέρας» της φύσης», σχολίασε η μόλις 20 χρονών Danesha στο Fox News 4. Η νεαρή μητέρα που σχεδιάζει να παντρευτεί τον προσεχή Σεπτέμβρη, δεν σκοπεύει να κάνει άλλα παιδιά, τουλάχιστον όχι για τα επόμενα χρόνια.

071616 twins 525psd

«Λατρεύω τα μωρά, αλλα ίσως τα επόμενα 10 με 15 χρόνια να κάνω άλλα, όταν θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου για να μπορούν να με βοηθήσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Προκειμένου να ανταπεξέλθει στα καθημερινά έξοδα η οικογένεια δημιούργησε ένα λογαριασμό , τον GoFundMe, προκειμένου από τις δωρεές να μπορέσει να καλύπτει τα έξοδα για τις πάνες και τα γάλατα των μικρών παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved