Μαζεύει πρωί-πρωί με την κόρη της κοχύλια!

Χωρίς να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, μαζί με τον διάσημο σύζυγό της, τον Μάρτιο, εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Eddie the Eagle» και φορώντας μια ολόσωμη μαύρη φόρμα οι φωτογράφοι ανακάλυψαν πως θα γίνει για πέμπτη φορά μαμά.

Μαζεύει πρωί-πρωί με την κόρη της κοχύλια!

Αν και οι εμφανίσεις τους, έκτοτε περιορίστηκαν, όλοι αναμένουμε τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ ακόμη δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένουν, με τον γνωστό μπαμπά να εύχεται να είναι γιος.

jsdfslkdjfls

Η Jools Oliver, απολαμβάνοντας τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της πήγε μαζί με την 6χρονη κόρη για «κυνήγι» κοχυλιών. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μικρή Petal Blossom Rainbow, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, φούξια φιόγκο στα μαλλιά και έχοντας στα χέρια ένα κουβαδάκι ψάχνει για τα πιο όμορφα κοχύλια. «6 το πρωί κάνουμε συλλογή κοχυλιών με την Petal», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία.

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός σε όλο τον κόσμο, σεφ Jamie Oliver και η σύζυγός του Jools έχουν τέσσερα παιδιά. Την Poppy Honey Rosie, 13 ετών, την Daisy Boo Pamela, 12 ετών, την Petal Blossom Rainbow, 6 ετών και τον Buddy Bear Maurice, 5 ετών.

362CF94200000578 0 image a 71 1468284298549

Με το καλό να έρθει και το πέμπτο μέλος στην οικογένειά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved