Ελληνίδα παρουσιάστρια στη θάλασσα με την κόρη της!

Χθες αργά το απόγευμα η καλλονή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μαγιό όπου τη δείχνει να μαζεύει βότσαλα με τη μικρή της κόρη Αλεξάνδρα.

Ελληνίδα παρουσιάστρια στη θάλασσα με την κόρη της!

«Μητρότητα... Φύση... Αγάπη... Αγνή, αληθινή, χωρίς όρια!!!», ήταν το σχόλιο της διάσημης μαμάς και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν με τα καλά τους λόγια, ενώ δεν παρέλειψαν να της δώσουν «συγχαρητήρια» για το καλλίγραμμο κορμί της.

lafazan

Η Όλγα Λαφαζάνη παρά το βεβαρυμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα, βρίσκει χρόνο να αφιερώνει στην οικογένειά της, όπως έκανε και αυτό το σαββατοκύριακο.

lafazani2

Η Όλγα Λαφαζάνη είναι παντρεμένη με τον Νίκο Οικονόμου. Όπως έχει δηλώσει πολλάκις σε συνεντεύξεις της, αυτό που την κέρδισε ήταν «Η αποφασιστικότητα και η δύναμη του». Η ολοκλήρωση της ζωής τους ήρθε πριν πέντε χρόνια (2011) όπου γεννήθηκε η κόρη τους Αλεξάνδρα. Η μητρότητα όπως έχει πει η ίδια την έχει αλλάξει ριζικά. Ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή της και τότε διαπίστωσε το πραγματικό νόημα της ζωής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved