Τί ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της μικρής Μαρίνας

Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει σήμερα, της Αγίας Μαρίνας, και η οικογένεια έχει μαζευτεί στην Άνδρο.

Τί ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της μικρής Μαρίνας

Στα Άχλα έχει ήδη μεταβεί και ο αδελφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος, όπως μας ενημέρωσε από τις αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ήταν στην Τήνο.

Εν τω μεταξύ στην εκπομπή της Ελένης που είχαμε δει στις 29 Ιουνίου και έδειχναν πλάνα από τα Mad Video Music Awards που μόλις είχαν διεξαχθεί, η παρέα είχε αναρωτηθεί πότε θα προβληθούν τηλεοπτικά. Τότε η Κατερίνα Ζαρίφη είχε πει ότι θα τα απολαύσουμε στις 17 Ιουλίου και η παρουσιάστρια είχε αναφωνήσει «Α, της Αγίας Μαρίνας. Ωραία θα το γιορτάσουμε, είναι και Σάββατο», δίνοντας το πρώτο στίγμα για την γιορτή της μικρούλας της.

Στον λογαριασμό της Ελένης στο Instagram οι ευχές έχουν ήδη από το πρωί αρχίσει να γεμίζουν το timeline της, ενώ μέχρι στιγμής η ίδια η ευτυχής μαμά δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση ή σχόλιο...

Έχοντας δηλώσει on camera πως έχει διαλέξει τα πρώτα μαγιουδάκια σε φούξια χρώμα και πως με αυτά θα κολυμπήσει η μικρή Μαρίνα, όλοι περιμένουν μια γιορτινή ανάρτηση, γιατί όχι και με την εορτάζουσα... Ενα ποδαράκι, ένα χεράκι, ένα μπουτάκι με το φούξια μαγιό, όλο και κάτι προσδοκούν να δουν όλοι όσοι αγαπούν την παρουσιάστρια και την οικογένειά της.

Εμείς να ευχηθούμε να της ζήσει η μικρούλα και να είναι γερή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved