Θεματικό πάρτι με άρωμα από… λουλούδια!

Τώρα που άνοιξε ο καιρός και τα πιτσιρίκια τρελαίνονται για πάρτι με παιδάκια της ηλικίας τους, καλό θα ήταν να κάνετε και εσείς μία προσπάθεια να τα φέρετε κοντά στη φύση με ένα θεματικό πάρτι. Σ' αυτό θα κυριαρχούν τα λουλούδια και να είστε σίγουροι πως όλες οι κατασκευές ή ό,τι άλλο χρειάζεται για το event θα σας στοιχίσουν ελάχιστα και τα παιδιά θα ενθουσιαστούν! Μάθετε πώς...

Θεματικό πάρτι με άρωμα από… λουλούδια!

Τι θα χρειαστείτε για δέκα παιδάκια:

  1. Λευκά μπλουζάκια
  2. Επίσκεψη σε κατάστημα με στάμπες
  3. Τούρτα λευκή με λουλούδια
  4. Χρωματιστά γκοφρέ χαρτιά για κατασκευή λουλουδιών
  5. Χρωματιστά χαρτόνια, χρωματιστό μαρκαδόρο, συρραπτικό, ψαλίδι

Αγοράστε φτηνά λευκά κοντομάνικα μπλουζάκια και πηγαίνετέ τα σε κατάστημα με στάμπες για να τυπώσετε πάνω τους στάμπες με λουλούδια. Είναι ανέξοδο ουσιαστικά τρικ για να κάνετε τα παιδάκια να χαρούν.

Δημιουργήστε μία τούρτα με σαντιγί και παντεσπάνι και αγοράστε από επιλεγμένα ζαχαροπλαστεία (ή ακόμα και από σούπερ μάρκετ που διαθέτουν τέτοια είδη) λουλούδια από αμυγδαλόπαστα. Αν δεν βρείτε, μπορείτε να στολίσετε την τούρτα με αληθινά λουλούδια (τριαντάφυλλα ή μαργαρίτες).

Αγοράστε από βιβλιοπωλείο γκοφρέ χαρτιά διαφόρων χρωμάτων και δημιουργήστε μικρές δέσμες που θα χαρίσουν στο πάρτι μία πολύ ευχάριστη νότα.

Πάρτε ένα χρωματιστό χαρτόνι και κόψτε το σαν σε ροδοπέταλα. Σε κάθε ένα από τα ροδοπέταλα γράψτε τις λεπτομέρειες του πάρτι. Για παράδειγμα στο ένα ροδοπέταλο γράψτε την ημερομηνία διεξαγωγής του πάρτι, στο άλλο το όνομα του μικρού ή της μικρής καλεσμένης, στο τρίτο κάποιες λεπτομέρειες του πάρτι κ.τ.λ. Όταν θα έχετε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, συνθέστε τα ροδοπέταλα σε σχήμα μιας μαργαρίτας χρησιμοποιώντας το συρραπτικό. Η επόμενη δουλειά του παιδιού σας είναι να μοιράσει εκεί που θέλει τις προσκλήσεις.

Do's

Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι το πάρτι πρέπει να γίνει μέρα (καλύτερα μεσημέρι που είναι πολύ καλή η θερμοκρασία σε εξωτερικούς χώρους) και να γίνει είτε στον κήπο σας είτε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός σας. Θα δώσει μεγαλύτερη χαρά και την αίσθηση της ελευθερίας στα μικρά παιδιά.

Don'ts

Μην μπείτε στη διαδικασία κατά τη διάρκεια του πάρτι να πείτε στο παιδί σας ότι δεν πρέπει να κυλιέται στα χώματα ή στο γρασίδι γιατί λερώνει τα ρούχα του. Γι' αυτό υπάρχουν τα πλυντήρια και θα είναι κρίμα για έναν τέτοιο λόγο να του στερήσετε τη χαρά να παίξει με τους φίλους του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved