Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει πιο σέξι από ποτέ. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Καθημερινά βομβαρδίζει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φωτογραφίες που αποδεικνύουν περίτρανα ότι έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά. Αυτή τη φορά όμως, φωτογραφία της δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το γνωστό ξενοδοχείο στην Εκάλη, Life Gallery Athens Hotel & Spa.

Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει πιο σέξι από ποτέ. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Αν και έχει γίνει δυο φορές μαμά, έχοντας στη ζωή της δύο υπέροχους γιους, παραμένει μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς.

 111111111111111111111ntoretta

«Amazing photography by Kosmas Koumianos. Doretta Papadimitriou at the pool of Life Gallery Athens.‪#‎lifegallery‬ ‪#‎athens‬ ‪#‎dorettapapadimitriou‬ ‪#‎pool‬ ‪#‎amazing‬ ‪#‎photography‬ ‪#‎blackandwhite‬», ήταν το σχόλιο που συνόδευε την εκπληκτική φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα, είναι μία αφοσιωμένη μαμά και λατρεύει τους δύο γιους της. Μετά το διαζύγιό της, ποτέ δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια. Με τον πρώην σύζυγό της διατηρεί όπως έχει αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν άριστες σχέσεις. «Έχουν μία πολύ καλή και ισορροπημένη σχέση (με τον μπαμπά τους). Μπορεί να μην ζουν στο ίδιο σπίτι, όμως έχουν τη δυνατότητα να βλέπονται όποτε θέλουν. Δεν τηρούμε τα τυπικά του διαζυγίου. Υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουν τον μπαμπά τους όποτε το επιθυμούν», είχε πει σε συνέντευξή της στο Mothersblog.gr.

ntorettaddd

Στόχος της γνωστής μαμάς είναι πρώτα απ' όλα να είναι όσο πιο καλή μαμά γίνεται για τα παιδιά της. Ασχολείται με μεγάλη συνέπεια με τη δουλειά της και προσπαθεί όσο περισσότερο και για τα δυο. Είναι πολύ συγκεντρωμένη στο πόσο καλύτερα θα προσφέρει στα παιδιά της και φυσικά πόσο καλή θα είναι στη δουλειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved