Δέσποινα Καμπούρη: Δείτε τι έκανε μόλις έβαλε την μπεμπούλα της για ύπνο

Η Δέσποινα Καμπούρη, από τις 26 Ιουνίου, έχει στην αγκαλιά της τη μικρή Χριστίνα και βρίσκεται στο πλευρό της συνέχεια, θηλάζοντας και φροντίζοντάς τη.

Δέσποινα Καμπούρη: Δείτε τι έκανε μόλις έβαλε την μπεμπούλα της για ύπνο

Τακτικά μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, μας ενημερώνει για το πως είναι η ζωή της τώρα. Όπως και η ίδια είχε αναφέρει στο blog της αν και κοιμάται αργά, κατά ένα περίεργο τρόπο νιώθει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και αντοχές. Καταφέρνει να φροντίσει το μωρό, την Έλενα και το σπίτι χωρίς να διαμαρτύρεται. Αυτό η ίδια το αποδίδει στη βιταμίνη της ευτυχίας. (Διαβάστε το πρώτο της άρθρο μετά τη γέννηση της μικρής στο Despoina's little Stories).

Πριν μερικές ώρες και ενώ κατάφερε να βάλει τη μικρή Χριστινούλα για ύπνο, έφτιαξε τα αγαπημένα της κουλουράκια και μοιράστηκε τη συνταγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

koylourakia

«Μου είχαν λείψει τα αγαπημένα μου κουλουράκια! Η μπεμπούλα κοιμάται κι εγώ έκλεψα λίγο χρόνο για να τα φτιάξω! Δεν υπάρχουν πιο νόστιμα και υγιεινά κουλουράκια, τραγανά σαν μπισκότα! Έτοιμα για τον φούρνο! Το σπίτι θα μυρίσει πορτοκάλι και κανέλα! Πάρτε τη συνταγή μου! Θα ξετρελαθείτε! #κουλουράκια_κανέλας #ένα_ποτήρι_ηλιέλαιο #ένα_ποτήρι_καλαμποκέλαιο #ένα_ποτήρι_πορτοκάλι #2_κουταλάκια_κανέλα #1_ποτήρι_καστανή_ζάχαρη #μισό_κουταλάκι_γαρίφαλο #σουσάμι #τριμμένο_καρύδι #2_κουταλάκια_σόδα #1_κουταλιά_κονιάκ #ξύσμα_πορτοκάλι #1_κιλό_αλεύρι_μαλακό (ψήσιμο στον αέρα μέχρι να ροδίσουν και να τραγανέψουν). Τόσο απλά!».

Φτιάξτε τα και εσείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved