Η γνωστή μαμά τρύπησε τα αυτιά της 7 μηνών κόρης της!

Η γνωστή μανούλα δημοσίευσε πριν μερικές ώρες φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της σχολιάζοντας: «Αυτό ποτέ δεν θα αλλάξει... Ήταν γραφτό μου να γίνω μαμά!».

Η γνωστή μαμά τρύπησε τα αυτιά της 7 μηνών κόρης της!

Χρησιμοποιώντας στο snapchat η τηλεπερσόνα που της αρέσει να προκαλεί, δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και στο Instagram και οι φίλοι της άρχισαν αμέσως να σχολιάζουν το πόσο γλυκιά και όμορφη φωτογραφία είναι αυτή που δημοσίευσε.

KOKO

Ωστόσο, αυτό που παρατηρήσαμε εμείς, πέρα από το ότι είναι η πρώτη φωτογραφία της Coco που δεν είναι sexy, η μικρή Channel, απέκτησε τα δικά της σκουλαρίκια. Τι και αν είναι μόλις 7 μηνών, η μητέρα της αποφάσισε ότι ήρθε ο καιρός να κάνει τρυπούλες στα μικροσκοπικά αυτάκια της.

 yutyutyutyutyutyutyu

Κάνει να τρυπάτε τα αυτιά των μωρών ή όχι;

Αν και οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ένα παιδί δεν πρέπει να κάνει τρύπες στα αυτιά σε τόσο μικρή ηλικία, το γνωστό μοντέλο έκανε αυτό που έχουν κάνει και άλλες διάσημες μαμάδες, όπως η Zizel, η Hilaria Baldwin και η Mariah Carey.

H Nicole "Coco Marie" Austin, που έγινε γνωστή μέσα από τις καμπάνιες για γνωστές εταιρίες μαγιό, είναι παντρεμένη από το 2002 με τον γνωστό ράπερ Ice t. H Chanel είναι το πρώτο παιδί για την Coco ενώ για τον σύζυγό της το τρίτο καθώς έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από δύο προηγούμενες σχέσεις του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved