Ελληνίδα παρουσιάστρια... «κοιλιά με κοιλιά» με τον σύντροφό της!

Σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και δε σταματάει να τροφοδοτεί το internet με γλυκές πόζες, είτε ποζάροντας σε επαγγελματικό φακό, είτε πιο ..οικογενειακές.

Ελληνίδα παρουσιάστρια... «κοιλιά με κοιλιά» με τον σύντροφό της!

Βρίσκεται στην 29η εβδομάδα και περνάει ένα μακρύ καλοκαίρι, αναμένοντας το μωράκι της. Η προσμονή για να κρατήσει αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της είναι τεράστια.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να ποζάρει με τον σύντροφό της, σε μια κλασική πόζα εγκυμοσύνης, βάζοντας τη δική της κοιλιά «απέναντι» από του καλού της. Στο σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία έγραψε ότι μπορεί να φουσκώνει την κοιλιά του για υποστήριξη αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γραμμωμένους κοιλιακούς!

aloupi

Το σχόλιο της Χριστίνας Αλούπη ήταν «Baby-daddy's popping too! He's puffing out his belly in support lol, so sweet but who are we kidding, he has a six-pack #29weekspregnant #babyontheway #pregnant #babybump #summer #summer16 #greece #mommytobe #vacation».

Με τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κέφαλο, θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στα μέσα Σεπτέμβρη, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους στα τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved