Έλληνας παρουσιαστής μαθαίνει στον γιο του να χρησιμοποιεί το γιογιό. Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Φαίνεται πως ο γνωστός και αγαπητός στο κοινό, Έλληνας παρουσιαστής, έχει γίνει λάτρης των social media.

Έλληνας παρουσιαστής μαθαίνει στον γιο του να χρησιμοποιεί το γιογιό. Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες, τόσο από την εκπομπή που συμμετέχει όσο και από την καθημερινότητα στο σπίτι του, μαζί με τους γιους και τη σύζυγό του. Άλλες φορές δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία, άλλες φορές τα κατορθώματα των γιων του, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, πρόκειται για έναν κλασσικό «χαζομπαμπά».

Φαίνεται, πως στο σπίτι του Γρηγόρη Γκουντάρα περνούν «δύσκολες» στιγμές, μιας και έχουν θέση σε εφαρμογή μαζί με τη σύζυγό του, το σχέδιο «Από την πάνα στο γιογιό», όσον αφορά το μικρό τους γιο, Μάρκο.

Ο Μάρκος, ήρθε ο καιρός να αποχωριστεί την πάνα του και ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου δείχνει τη σύζυγό του, τον ίδιο αλλά και τον μεγαλύτερο γιο τους, να τραγουδούν ένα τραγουδάκι στον μικρό Μάρκο, τονώνοντας έτσι το ηθικό του και ενισχύοντάς του την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιήσει το γιογιό του.

«Στίχοι-μουσική: Ναταλι Κάκκαβα!Επιχειρηση κόψιμο πάνας,στον Μάρκο..Ειναι το hit του σπιτιού!!!Το λέμε τουλάχιστον 20 φορές την ημερα-Δοκιμάστε το,πιάνει!!!», έγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε!

Δείτε παρακάτω το βίντεο και ακούστε το τραγούδι. Ο Γρηγόρης, όπως εγγυάται, μπορεί να βοηθήσει και εσάς, αν έχετε παιδάκια που βρίσκονται στη «φάση», από την πάνα στο γιογιό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved