Η διάσημη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία από το μπάνιο της και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια

Η διάσημη μαμά, δημοσίευσε ίσως την πιο αστεία και την πιο «περίεργη» φωτογραφία, που θα μπορούσε ποτέ να ανεβάσει μια μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία από το μπάνιο της και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, αφιερώνουν τον περισσότερο από τον χρόνο τους στα παιδιά τους και φροντίζουν να περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί. Πολλές φορές η ίδια έχει δηλώσει ότι η μητρότητα της πάει πολύ και καταλαβαίνει απόλυτα όλες τις μαμάδες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τα μικρά τους καθημερινά.

Με τη φωτογραφία της αυτό ήθελε να αποδείξει. Η ίδια φαίνεται να βρίσκεται στο μπάνιο της και στην πάτωμα να βρίσκεται ένα κουτί χαρτομάντηλα. «Όταν βαριέσαι να σηκωθείς να φέρεις ένα καινούριο ρολό...», έγραψε στο Instagram και αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Capture7777
  • «Το ίδιο συνέβη και σε εμένα χθες!»
  • «Πόσο σε καταλαβαίνω!»
  • «Με τρία παιδιά στο σπίτι αυτό μου συμβαίνει συνέχεια!»
  • «Συμβαίνει και σε εμένα συχνά!»
  • «Σε νιώθω απόλυτα!»

Ήταν μόνο μερικά από τα χιλιάδες σχόλια που ανάρτησαν οι διαδικτυακές τις φίλες, που ταυτίστηκαν απόλυτα μαζί της. Κάποιες άλλες όμως σχολίασαν για ακόμη μια φορά αρνητικά τη φωτογραφία της κάνοντας σχόλια όπως «Φαίνεται πως η υπηρέτρια δεν φρόντισε για αυτό», «Φαντάσου τι σόι μαμά είσαι που βαριέσαι ακόμη και ένα ρολό να βάλεις στην τουαλέτα», «Δεν είναι όλες οι μαμάδες σαν και εσένα!».

Η αλήθεια είναι πώς οι μαμάδες κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα που πολλές φορές δεν έχουν κουράγιο να κάνουν ακόμη και τα πιο απλά, ακόμη και τα πιο εύκολα. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει με τις περισσότερες.

64564564564556756uy

Η Jessie James Decker, η τραγουδίστρια της Country μουσικής, ανανεώνει καθημερινά τους λογαριασμούς της στα social media και γίνεται πολλές φορές τροφή αρνητικών σχολίων. Η τελευταία φορά που οι μαμάδες την έκριναν αρνητικά, ήταν όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου θήλαζε το μωρό της. Δείτε εδώ τη φωτογραφία θηλασμού και για ποιο λόγο την έκριναν αρνητικά.

564564564564y75r

Στις 22 Ιουνίου 2013, η Jessie παντρεύτηκε τον Eric Decker, παίχτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Τον Μάρτιο του 2014 απέκτησαν την πρώτης τους κόρη Vivianne Rose Decker και τον Σεπτέμβριο του 2015, η James έφερε στον κόσμο έναν γιο, τον Eric Thomas Decker II.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved