Πώς γιόρτασαν οι διάσημοι μπαμπάδες την ημέρα του Πατέρα (εικόνες)

Πολλοί ήταν σήμερα οι μπαμπάδες που από νωρίς άρχισαν να ποστάρουν στα social media φωτογραφίες είτε με τα παιδιά τους, είτε με τον μπαμπά τους!

Πώς γιόρτασαν οι διάσημοι μπαμπάδες την ημέρα του Πατέρα (εικόνες)

Ευχήθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο στα αγαπημένα τους πρόσωπα, έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό τρυφερά λόγια και μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

H Διευθύντρια του Mothersblog.gr, Δέσποινα Καμπούρη, λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της και βιώσει ξανά τα συναισθήματα της μητρότητας, πόσταρε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της, μαζί με τον δικό της μπαμπά, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο: « Ο μπαμπάς μου! Ο καλυτερότερος! Σ' αγαπωωωωω μέχρι τον ουρανό! @antreaskampouris #Fathersday #happyfathersday #myhero #mylove #tb #Kythnos #mywedding #Stuntson #Dovemen #mydaddy»

despoinadad
pp

Η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου, από την Παρασκευή κι όλας, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην αγκαλιά του μπαμπά της και συγκέντρωσε χιλιάδες Likes από τους διαδικυτακούς της φίλους.


Η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφιδά, δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών με τον σύντροφό της και την κόρη τους, γράφοντας «Χρόνια σου πολλά μπαμπάκα μας ,σ'αγαπάμε πολύ ❤️❤️❤️ @giannisvardis»

skafida

O Αποστόλης Τότσικας, μπαμπάς δισύμων ο ίδιος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που αγκαλιάζει τον πατέρα του. Το σχόλιο του ήταν λιτό αλλά γεμάτο ουσία.. «Λένε οτι πήρα απο σενα. Απλα δεν ξέρουν ποσα πολλα ...#StuntSon #DoveMen #fathersday»

totsikas


Η Ρούλα Ρέβη από την άλλη, δημοσίευσε τα μωρά της, πειραγμένα με μύτες, γυαλιά και αυτάκια, και έγραψε «Luckiest kids wishing happy fathers day»

roularevi
livieratos

O Λάμπης Λιβιεράτος δημoσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία με τις δύο κόρες του, με πολλές καρδούλες και φατσούλες και τα hashtags «#timetofly #timetoflyaway #timetoflyhigh #fathersday #onlylove»:

H Σμαράγδα Καρύδη, δημοσίευσε μια πολύ χαριτωμένη φωτογραφία στην οποία ο πατέρας της την σηκώνει με το ένα χέρι σαν «βαράκι» και σχολίασε φυσικά «Μπαμπάκας με οικογενειακά βάρη»

smaragda

H Αργυρώ Μπαρμπαρήγου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της πάνω σε ένα καϊκι, στην Νάουσα της Πάρου, σημειώνοντας πόσο πολύ της λείπει...

argiro


O Nίκος Αναδιώτης, θυμήθηκε μια φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί με τον πατέρα του στην αποφοίτησή του και τη μοιράστηκε με τους φίλους του, με το σχόλιο «Αναδιώτης πατέρας και Αναδιώτης… πατέρας! #StuntSon #DoveMen #fathersday
Χρονια πολλα σε ολους του Μπαμπαδες του κοσμου , χρονια πολλα κ σε μενα !!! (Καποτε στην ορκομωσια για το πτυχιο)».

anadiotis

O Γιάννης Στάνκογλου, δημοσιεύοντας μία παλιά φωτογραφία του πατέρα του, στην οποία παρά την θολή απεικονιση καταλαβαίνει κανείς ότι του μοιάζει πολύ, έγραψε «Τελικά είμαι τυχερός γιος... #StuntSon #DoveMen #FathersDay»

stanko

H Μαριάντα Πιερίδη, νέα μαμά και η ίδια, ευχήθηκε στον πατέρα της με μία παλιά δική τους φωτογραφία και έγραψε «Καλημέρα, χρονια πολλα σε ολους τους μπαμπάδες κ στον δικο μου που υπεραγαπώ!!! Να εχουν την υγεία τους, να τους χαιρόμαστε, να τους αγαπάμε κ να τους σεβόμαστε!!!! #fathersday #loveyoudaddy»

mariada

H Ναταλία Γερμανού, τίμησε κι εκείνη τον δικό της υπέροχο πατέρα. Ανάρτησε μία φωτογραφία του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού στην οποία συνομιλεί με την Elizabeth Taylor και έγραψε ένα πολύ «δικό της», προσωπικό μήνυμα: «Fathers Day... Θυμάμαι τι σου υποσχέθηκα».

natalia


H Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε στον Ντέμη Νικολαϊδη με ένα μήνυμα που έλεγε «Χρονια πολλα στον υπέροχο μπαμπά μας που αγαπάμε πολύ! #father #fathersday #family #love» και το οποίο συνόδευε μία φωτογραφία του συζύγου της.

demis

H Μαρία Κορινθίου ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία των γονιών της, και έγραψε απευθυνόμενη στον μπαμπά της, ότι τον αγαπάει κι ας μη το πολυ λέει!

korinthiou


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του, έκανε τη διαφορά και απευθύνθηκε στις μαμάδες! Σχολίασε με χιούμορ «Μπαμπάδες,σήμερα γιορτάζουμε!!! Μαμαδες,πείτε μας καμία καλη κουβέντα!!! Ναι,τις θελουμε! Ανθρωποι είμαστε και εμείς,δεν είμαστε πέτρες!!!❤️»

grigoris

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δημοσίευσε μία φωτογραφία του πατέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο Δημήτρης εύχεται μια μέρα ο κύριος Γιώργος, Μαστρο-Γιώργης όπως τον αποκαλεί, να είναι περήφανος για τον γιο του... «Μαστρο-Γιώργη, χρόνια πολλά. Μια που δε μ'αφήνεις να σου ανταποδώσω υλικά όσα έχεις κάνει για μένα, εύχομαι μόνο ένα.. Να σε κάνω μια μέρα υπερήφανο.»

ouga

H Αλεξία Μουστάκα, ενημέρωσε στο Facebook την εικόνα του προφίλ της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της ίδιας μωρό, στην αγκαλιά του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα και λίγο αργότερα έγραψε: «Πάντα ήθελες να κανείς τους ανθρώπους να γελάνε. Αυτό σου έδινε ζωή, σε έκανε ευτυχισμένο. Έτσι ξεχνούσες κι εσύ τα δικά σου προβλήματα. Πάνω στη σκηνή. Πάνω στη σκηνή βρεθήκαμε κι εμείς πρώτη φορά το 2005. Νομίζω ήσουν λιγουλάκι πιο ευτυχισμένος από άλλες φορές, παρόλο που δε γελούσε το κοινό στη συγκεκριμένη σκηνή. Χαμογελούσε όμως η καρδιά σου, μαζί και η δική μου. Πόσο τυχερή που το έζησα. Έτσι χαμογελαστό θέλω να σε θυμάμαι πάντα. Μου λείπεις...κάθε μέρα...»

alexia

H Κατερίνα Γκαγκάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μπαμπά της από τη δεκαετία του 1980 και σχολίασε «Η αγαπημένη μου φωτογραφία του. Καλοκαίρι 1984 στο Hydra Beach. Αχ μπαμπά μου ...θυμάσαι;»

gagaki

H Φαίη Σκορδά, νωρίς το απόγευμα ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της και τον μπαμπά της και έγραψε «Σ αγαπω πολυ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved