Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram!

Η γνωστή παρουσιάστρια μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνης της στο Instagram και αμέσως τα social media, πήραν φωτιά.

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram!

«No I didn't eat too much, it's just the miracle of making a new life», όπως σχολίασε και η ίδια δεν έφαγε πολύ, είναι απλά το θαύμα, μιας νέας ζωής.

 78067086780

Θαυμαστές και φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν με διάφορες ευχές και emoticons χαράς. Στη φωτογραφία, η ίδια ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Χριστίνα Αλούπη που τα τελευταία χρόνια η ζωή της είναι μοιρασμένη μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, ζει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, μαζί με τον ελληνοαμερικανό σύντροφό της, Κωνσταντίνο, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2014. Αν και τα δημοσιεύματα τα Χριστούγεννα, τους ήθελαν να χωρίζουν, η γνωστή παρουσιάστρια τις διέψευσε με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν περίπου ένα μήνα από το ταξίδι τους στην Καραϊβική. Η γνωστή παρουσιάστρια, αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα πριν μερικές ώρες έφτασε στην χώρα μας από τη Νέα Υόρκη. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά η φωτογραφία που δημοσίευσε χθες (14/6) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Νew York at night from the friendly skies. Off to Greece, see you in a few hours».

675675675675675

Με το καλό θα της ευχηθούμε εμείς και να έχει μια όμορφη και υγιής εγκυμοσύνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved