Βαρδής-Σκαφίδα: Η κόρη τους είναι μια γλύκα. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram

«Η κόρη της είναι μια γλύκα!», αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς μόλις δει τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή,Νατάσα Σκαφίδα.

Βαρδής-Σκαφίδα: Η κόρη τους είναι μια γλύκα. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram

Η ίδια σχολίασε: «Ένας μήνας!». Η κορούλα τους έγινε ενός μηνός και οι γονείς της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αυτή είναι είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει η γνωστή μανούλα μετά τη γέννηση της κόρη της, όπου τη δείχνει σχεδόν ολόκληρη. Μόνο τα ματιά της δεν μπορούμε να διακρίνουμε, αλλά όπως και να έχει, από αυτό που βλέπουμε μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι πολύ γλυκό και όμορφο μωρό.

tyrtyrtyr

Η μπεμπούλα, είναι το πρώτο τους παιδί. Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου και όπως έχουν αναφέρει σε πολλές τους συνεντεύξεις, το όνομα που θα της δώσουν, δεν είναι άλλο από το Κατερίνα.

skafidayyy
8080

Για τη γέννηση της κόρης του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει: «Μετά από έναν πολύ μεγάλο χαμό ήρθε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και μέσα μου είμαι λίγο μπερδεμένος. Προσπαθώ λίγο να τα ζυγίσω και να τα ισορροπήσω. Είναι θείο δώρο. Το πιο ευχάριστο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εδώ ο πατέρας μου και να το ζήσει. Ελπίζω να το βλέπει και να είναι μαζί μας».

Κεντρική εικόνα by kosmaskoumianos

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved