Λίγες μέρες πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γνωστή δημοσιογράφος ποζάρει με την τελειόμηνη κοιλίτσα της και η κόρη της Έλενα, για ακόμη μια φορά τη φωτογραφίζει.

Λίγες μέρες πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Η ιστορία αυτής της φωτογραφίας: "Λενιώ μου μπορείς να με βγάλεις μία ολόσωμη φωτογραφία; Αααα! Ξέχασα να αφήσω το βερίκοκο!"», σχολίασε τη φωτογραφία, που δημοσίευσε στα social media, αποσπώντας εκατοντάδες likes, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι έδιναν «μπράβο» στην κόρη της, για την υπέροχη φωτογραφία. Άλλωστε η Έλενα, δεν φωτογραφίζει για πρώτη φορά τη μαμά της. Η γνωστή μανούλα, εμπιστεύεται την κόρη της πολλές φορές και αρκετές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχουν την υπογραφή της μικρής της.

13319764 10154891793787542 2998550889399758769 n

Από μέρα σε μέρα, η Δέσποινα Καμπούρη περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της, που ακόμη δεν έχει αποκαλύψει το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Τα δημοσιεύματα τη θέλουν να αποκτά αγοράκι, η ίδια όμως δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτε καθώς θέλει να είναι έκπληξη για όλους όσους τη γνωρίζουν.

Η διευθύντρια του Mothersblog.gr, έχει ακόμη ένα παιδί, μία κόρη, την 4,5 ετών Έλενα, που περιμένει πώς και πώς να γίνει η μεγάλη αδερφή. Μάλιστα αυτή ήταν και ο λόγος που η Δέσποινα με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, προσπάθησαν για ένα δεύτερο μωρό. Η Δέσποινα Καμπούρη, είπε στη Μπέλλα Κυδωνάκη και στο Astrology.gr «Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού συνέβη γιατί εκείνη ήθελε να συμβεί. Ζητούσε συνέχεια ένα αδερφάκι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved