ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις για το 2016

Αναρτήθηκαν από τη Διεύθυνση Ασφάλισης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) τα οριστικά μητρώα «δικαιούχων –εργαζομένων», «δικαιούχων-ανέργων» και «παρόχων», καθώς και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2016.

ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις για το 2016

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δικαιούχοι, με ενστάσεις αποδεκτές από το ΔΣ του Οργανισμού, έχουν συμπεριληφθεί στα οριστικά μητρώα, αλλά, επιπλέον, έχουν ενταχθεί και σε ξεχωριστό πίνακα, τον «πίνακα αποδεκτών ενστάσεων», προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων. Οι επιταγές των ωφελουμένων παιδιών των δικαιούχων αυτών θα εκδοθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι δικαιούχοι των μητρώων δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Για κρατήσεις θέσεων, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το μητρώο παρόχων.

Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:
-Τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους.
-Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.
-Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από έγγραφα ταυτοπροσωπίας των παιδιών τους.

Οι ενεργοποιήσεις επιταγών ωφελουμένων του προγράμματος γίνονται από τους παρόχους από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, εφόσον έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας έτους 2016.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved