Costa Navarino: Αγίου Πνεύματος σημαίνει οικογενειακές στιγμές

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σχεδόν έφτασε και δεν έχετε οργανώσει πώς θα το περάσετε; Είναι η ευκαιρία σας να περάσετε ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μακριά από τους ήχους της πόλης, να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε χαλαρούς ρυθμούς.

Costa Navarino: Αγίου Πνεύματος σημαίνει οικογενειακές στιγμές

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Το φετινό τριήμερο, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, σας δίνει την ευκαιρία για μία μίνι απόδραση πριν τις διακοπές σας. Οργανώστε τώρα μια αληθινά καλοκαιρινή εξόρμηση, στην Costa Navarino και να απολαύσετε γαλήνη και πολυτέλεια στο The Westin Resort Costa Navarino!

unspecifiedyyy

Συνδυάστε διαμονή σε ένα ιδανικό παραθαλάσσιο resort για οικογένειες στην Πελοπόννησο, με δραστηριότητες αναψυχής, εκδρομές στη μεσσηνιακή φύση, αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα: τα παιδιά, οι νέοι και οι ενήλικες μπορούν να ανακαλύψουν την περιοχή μέσα από δραστηριότητες αναψυχής και εκδρομές. Στο The Westin Resort Costa Navarino στη Μεσσηνία, που έχει ψηφιστεί ως ο «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός στη Μεσόγειο»,το ζουζούνι σας θα ανακαλύψει ατελείωτες ώρες δημιουργικότητας με προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνο, στο Cocoon και το Sandcastle υπό την εποπτεία εξειδικευμένου προσωπικού!

wes3289go 128339 The Bay Course Panoramic view 1

Ειδικότερα, στο βρεφικό σταθμό Cocoon, βρέφη και μικρά παιδιά από 4 μηνών έως 3 ετών, μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους υπό την επίβλεψη ειδικευμένων βρεφονηπιαγωγών. Το SandCastle προσφέρει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς και δυνατότητα διαμονής το βράδυ και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 7 και 8 έως 12, με διαφορετικές δραστηριότητες για κάθε ηλικιακή ομάδα.

unspecifiedrrrr

Εσείς, εκείνες τις ώρες, θα μπορείτε να απολαύσετε το γαλήνιο καταφύγιο του Anazoe Spa που θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε και να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα με τις signature θεραπείες και περιποιήσεις, βασισμένες στις αρχαίες συνταγές του Ιπποκράτη. Το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία» και οι εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή σας φέρνουν σε επαφή με έναν τόπο που μετράει περισσότερα από 4.500 χρόνια ιστορίας.

sand castle 19

Μην ξεχνάτε πως στην Costa Navarino , έχετε πολλαπλές επιλογές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και πολυάριθμες και ακαταμάχητες προτάσεις για κάθε ηλικία! Θαλάσσια σπορ, πεζοπορία και ποδηλασία, αθλήματα ρακέτας, δύο εμβληματικά γήπεδα γκολφ για τους λάτρεις του αθλήματος, πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα γυμναστήρια, ενώ η αμμώδης παραλία The Dunes Beach θα φιλοξενήσει βουτιές και παιχνίδια πλάι στη θάλασσα, από το πρωί μέχρι το μαγικό ηλιοβασίλεμα!

unspecified

Η μεσσηνιακή φύση είναι στα καλύτερά της, τα χρώματα και τα αρώματά της περιμένουν να τα εξερευνήσετε!

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: reservations.romanos@costanavarino.com ή reservations.westin@costanavarino.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved