Ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει πρόβα νυφικού με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Αν και διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της η γνωστή παρουσιάστρια έκανε πρόβα νυφικού και μάλιστα με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει πρόβα νυφικού με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το νυφικό που φόρεσε ήταν του σχεδιαστή Χρήστου Πετρίδη και η ίδια λάμπει από ευτυχία φορώντας το. «Άφιλτρη, αληθινή και πολύ ευτυχισμένη στιγμή με τον σχεδιαστή Χρήστο Πετρίδη του οίκου faliakosbypetridis σήμερα το πρωί στο αρχοντικό ατελιέ του πίσω από το Καλλιμάρμαρο. Γιατί ποιος είπε ότι μια ανάσα πριν τον 8ο μήνα δεν μπορείς να κάνεις πρόβα νυφικού??!», σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αμέσως τα likes έπεσαν βροχή.

456t45trfvx

Η ίδια είναι παντρεμένη με πολιτικό γάμο και δεν έχει τελέσει ακόμη τον θρησκευτικό γάμο με τον σύζυγό της. Ο πολιτικός της γάμος είχε τελεστεί τον Δεκέμβριο του 2014 και λίγες μέρες μετά γέννησε το πρώτο της παιδί πρόωρα. Ενώ τότε οι φήμες την ήθελαν να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί, τον Σεπτέμβριο του 2015, βάφτισε μόνο τον γιο της, Οδυσσέα, χωρίς να επαληθεύσει τις φήμες του θρησκευτικού γάμου.

 5667457457457457

Η Μυρτώ Κάζη, που σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που προβάρει νυφικό. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, πριν λίγες εβδομάδες είχε δημοσιεύσει ακόμη δύο φωτογραφίες της φορώντας νυφικό με φουσκωμένη κοιλίτσα. Μήπως τελικά ετοιμάζεται μετά τη γέννηση της κόρης της να κάνει βάφτιση και θρησκευτικό γάμο μαζί;

67567567567567
 87796789678ι

Ο καιρός θα δείξει. Πάντως, όπως και να έχει, η Μυρτώ Κάζη και ο σύζυγός της Τάσος Μπίθας είναι πολύ ευτυχισμένοι που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και ανυπομονούν μαζί με τον γιο τους να γνωρίζουν τη μικρή τους πριγκίπισσα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved