Πρωινά παιχνίδια στην άμμο με τον μπαμπά της! (εικόνα)

Η κόρη της διάσημης παρουσιάστριας απολαμβάνει τα παιχνίδια στην άμμο συντροφιά του μπαμπά της. Και οι δύο ξαπλωμένοι στην παραλία, παίζουν και γελούν ενώ η εγκυμονούσα μαμά τους φωτογραφίζει.

Πρωινά παιχνίδια στην άμμο με τον μπαμπά της! (εικόνα)

«Κυνηγώντας τον ήλιο!», σχολίασε η γνωστή μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που όπως φαίνεται προετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Φέτος, οι διακοπές θα είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες μιας που κυοφορεί δίδυμα και περιμένει σε λίγους μήνες να τα κρατήσει στην αγκαλιά της.

7345yrtfb

Την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης, έκανε πριν μερικούς μήνες, με τον υπέρηχο των μωρών της στα social media, ενώ τώρα διανύει την 24 εβδομάδα της δίδυμης κύησής της. Τα δύο αγόρια θα έρθουν να συμπληρώσουν την όμορφη οικογένειά της, και τα ήδη δύο μεγαλύτερα παιδιά της ανυπομονούν να γνωρίζουν τα μικρά τους αδερφάκια!

56345ytfrb

Η Rebecca Judd, μοντέλο και παρουσιάστρια είναι σύζυγος του Αυστραλού ποδοσφαιριστή Chris Judd και παντρεμένη μαζί του από το 2010. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Oscar Dylan, 5 ετών και τη Billie Kate, 2 ετών.

kids
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved