Λίγες μέρες πριν γίνει ξανά μπαμπάς περιγράφει στον Κωστόπουλο πώς ήρθε το τέταρτο παιδί (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για ακόμη μια φορά για τις αποτυχημένες εξωσωματικές εγκυμοσύνες που είχε η σύζυγός του, για τα τρίδυμα που απέκτησε με διαφορά τριών χρόνων και το τέταρτο παιδί που περιμένει.

Λίγες μέρες πριν γίνει ξανά μπαμπάς περιγράφει στον Κωστόπουλο πώς ήρθε το τέταρτο παιδί (βίντεο)

Τη γυναίκα του Στέλλα, τη γνώρισε ένα βράδυ στο καμαρίνι του, έκτοτε είναι αχώριστοι και μαζί στα δύσκολα. Εκείνος τη στηρίζει απερίγραπτα και εκείνη νιώθει ευτυχισμένη που βρίσκεται κοντά του. Τα πράγματα όμως στη σχέση τους δεν ήταν όλα ρόδινα.

Όταν, ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν παιδιά, να μεγαλώσουν το σπίτι τους και να δημιουργήσουν οικογένεια, η υπογονιμότητα τους χτύπησε την πόρτα. «Είχε πολλά νεύρα. Οι ορμόνες κάνουν τσίρκο και ειδικά όταν έχεις τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές», είπε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου το βράδυ της Τετάρτης (08/06).

nektarios sfirakis filippou people 124 1

Αφού κατάφεραν να αποκτήσουν το πρώτο παιδί, Μανώλη, η γυναίκα του έμεινε για 4 μήνες στο νοσοκομείο. Είχε μια δύσκολη εμπειρία. Όταν ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, όπως εξήγησε και ο ίδιος ο τραγουδιστής, χρησιμοποίησαν κατεψυγμένα έμβρυα, από την πρώτη εξωσωματική και έτσι γονιμοποιήθηκαν δύο έμβρυα, αποκτώντας τα δίδυμά τους.

Φανερά συγκινημένος και ευγνώμων ο Νεκτάριος Σφηράκης, μίλησε και για την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του. Το πρώην μοντέλο, Στέλλα Φιλίππου, διανύει την 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, που απέκτησε από φυσιολογική σύλληψη.

«Όταν είχε καθυστέρηση, έτρεξε και αγόρασε δύο τεστ. Έκανε το πρώτο, βγήκε θετικό και μου είπε ότι μάλλον είναι χαλασμένο. Ήθελε να κάνει και το δεύτερο και της πρότεινα να κάνουμε μία εξέταση χοριακής. Το αποτέλεσμα έδειξε 14.000 μονάδες. Δεν ήταν λάθος. Ήταν έγκυος!»

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved