Πιο sexy από ποτέ και με φουσκωμένη κοιλίτσα προκάλεσε «εγκεφαλικά» στο κόκκινο χαλί!

Είναι sexy και το δείχνει! Η διάσημη μαμά απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της περισσότερο από ποτέ και δεν φοβάται ούτε να το εκφράσει ούτε να το δείξει.

Πιο sexy από ποτέ και με φουσκωμένη κοιλίτσα προκάλεσε «εγκεφαλικά» στο κόκκινο χαλί!

Η γνωστή ηθοποιός που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία του γιου της εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των CFDA Awards με μια εκπληκτική εμφάνιση, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

olivia wilde a 600x800

Το άνοιγμα στην κοιλιά, του πράσινου φορέματος Rosie Assoulin ήταν μία φανταστική επιλογή από την ίδια που φαίνεται να ξεφεύγει από τις συνηθισμένες εμφανίσεις εγκύων στο κόκκινο χαλί.

olivia wilde b 600x800

«Στην εγκυμοσύνη μου δεν φοράω φαρδιά ρούχα εγκυμοσύνης, δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο», είπε η 32χρονη ηθοποιός στο PeopleStyle για το πώς επιλέγει τα ρούχα της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Πιστεύω πώς δεν θα έπρεπε οι γυναίκες να κρύβουν την κοιλιά τους. Πιστεύω πώς αυτό δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Όσο πιο στενό, τόσο πιο καλό. Απλά πρέπει να μάθεις πως φαίνονται κολακευτικές οι καμπύλες σου. Διανύω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου δεν υπάρχει λόγος να κρύψω την κοιλίτσα μου».

Έπειτα η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε για τη σχεδιάστρια, «Τα φορέματα της osie Assoulin τα λατρεύω. Αν δεις κάποια γυναίκα να φορά ένα από αυτά τα ρούχα, λες "Ποια είναι αυτή; Θέλω και εγώ να μοιάσω με αυτή τη γυναίκα;", έτσι για απόψε έγινα και εγώ "αυτή η γυναίκα»!

olivia wilde 1 600x800

Η Olivia Wilde λατρεύει να είναι έγκυος πόσο μάλλον στο κόκκινο χαλί και ξέρει πολύ καλά και πώς να είναι sexy, αλλά και πώς να τονίζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις τελευταίες τη, εμφανίσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved