Η γνωστή μαμά, προσπαθεί να μαντέψει το φύλο του μωρού της!

Στις 17 Μαρτίου, ο διάσημος σύζυγός της και εκείνη εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Eddie the Eagle» και τότε έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, μιας και από την ολόσωμη μαύρη φόρμα που φορούσε, φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η γνωστή μαμά, προσπαθεί να μαντέψει το φύλο του μωρού της!
Jools Oliver and Jamie Oliver

Αν και οι εμφανίσεις τους, έκτοτε περιορίστηκαν, όλοι αναμένουμε τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ ακόμη δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένουν. Φαίνεται, όμως, πως ούτε το ίδιο το ζευγάρι γνωρίζει αν το πέμπτο του παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι!

 78ui67i678

Η σύζυγος του Jamie Oliver, θέλοντας όμως να ανακαλύψει μόνη της το φύλο του μωρού της, αποφάσισε να κάνει το τεστ με το μενταγιόν. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια, κρατά ένα μενταγιόν πάνω από τη φουσκωμένη της κοιλιά και περιμένει να δει την κίνηση που θα ακολουθήσει. Η ίδια σχολιάζει, «Ρωτώντας το μενταγιόν αν το μικρό μας μωράκι θα είναι αγόρι ή κορίτσι! Αγαπώ το μάθημα της Yoga, κάθε Τετάρτη. Σε ευχαριστώ Nards!».

oliver

Αν και τα σχόλια των θαυμαστών της, πήραν φωτιά, προσπαθώντας και οι ίδιοι να μαντέψουν το φύλο, γράφοντας κάποιοι «Αγόρι» και κάποιοι «Κορίτσι», η ίδια η Jools Oliver, δεν αποκάλυψε το αποτέλεσμα που έδειξε το μενταγιόν.

Εδώ στην Ελλάδα, το τεστ με το μενταγιόν το κάνουμε με μια βέρα και μια κλωστή. Η παράδοσή μας λέει πως αν η βέρα κινηθεί κυκλικά, θα κάνει μια γυναίκα αγόρι ενώ αν πάει από την άλλη πλευρά θα αποκτήσει κορίτσι.

 7i578

Ο Jamie Oliver και η σύζυγός του Jools έχουν ακόμη τέσσερα παιδιά. Την Poppy Honey Rosie, 13 ετών, την Daisy Boo Pamela, 12 ετών, την Petal Blossom Rainbow, 6 ετών και τον Buddy Bear Maurice, 5 ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved