Suri Cruise: Έχει αρχίσει πλέον να ζει μια φυσιολογική ζωή (εικόνα)

Από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, ντουζίνες φωτορεπόρτερ την περίμεναν έξω από το σπίτι της, τη σχολή χορού της και οπουδήποτε πήγαινε είτε με τους γονείς της είτε με τις νταντάδες της.

Suri Cruise: Έχει αρχίσει πλέον να ζει μια φυσιολογική ζωή (εικόνα)
suri sos2

Οι φωτογράφοι δεν την άφηναν σε ησυχία ούτε στις οικογενειάκες της διακοπές. Μάλιστα κάποια στιγμή που το μικρό παιδί αντέδρασε άσχημα μπροστά στους φωτογράφους τη χαρακτήρισαν «τέρας». Τώρα, όμως αυτά έχουν μείνει πίσω στο παρελθόν, καθώς όσο διάσημη ήταν η Suri κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τόσο, ζει τώρα, μια φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κοντά στη μητέρα της.

suri708

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο στόχος της γνωστής ηθοποιού, Katie Holmes, η κόρη της να μεγαλώσει σαν ένα φυσιολογικό παιδί, όπως μεγάλωσε εκείνη και τα αδέρφια της. Αυτό ήταν ένα στοίχημα, που όπως φαίνεται το κέρδισε η διάσημη μαμά. Η Suri, μεγαλώνει φυσιολογικά, ζει φυσιολογικά και οι παπαράτσι με δυσκολία έχουν μια αποκλειστική της φωτογραφία.

«Προσπαθώ πολύ σκληρά και είμαι ευγνώμων στους γονείς μου και τα αδέλφια μου, για την ανατροφή μου. Προσπαθώ να κάνω ότι έκαναν εκείνοι για μένα όταν ήμουν μικρή» είπε η Κέιτ,«Θέλω η Σούρι να έχει φυσιολογικά παιδικά χρόνια όπως είχα και εγώ»!

suri9

Η Kate Holmes, θέλοντας να δείξει πόσο όμορφα περνά με την κόρη της αλλά και το πόσο έχει μεγαλώσει, δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή και πιο αυθόρμητη φωτογραφία που θα μπορούσε να έχει απαθανατίσει ποτέ. Η ίδια σχολίασε, «Νιώθω ευλογημένη. Είναι ένας γλυκός άγγελος!».

 76jg

Η υπερπροστατευτική μανούλα περνάει όμορφες, διασκεδαστικές στιγμές μαζί με την 9χρονη κόρη της και κάνει πράγματα (βάψιμο δωματίου) που πολλές διάσημες κυρίες ούτε που θα σκεφτόντουσαν ποτέ να κάνουν γιατί δεν θα ταίριαζε στο προφίλ τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved