Η μητρότητα δεν άλλαξε τις συνήθειές της- Συνεχίζει να προκαλεί αρνητικά σχόλια! (εικόνες)

Ήθελε πολύ να γίνει μανούλα και μετά από πολλές προσπάθειες, το μοντέλο και τηλεπερσόνα τα κατάφερε.

Η μητρότητα δεν άλλαξε τις συνήθειές της- Συνεχίζει να προκαλεί αρνητικά σχόλια! (εικόνες)

Οι συνήθειες της όμως, να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκλητικές φωτογραφίες δεν σταμάτησαν. Συνεχίζει, ακόμη και τώρα, να ποζάρει με τα ανύπαρκτα ή προκλητικά μαγιό της, ποζάροντας άλλοτε μόνη και άλλοτε έχοντας στο πλευρό της την μόλις 24 εβδομάδων κορούλα της.

 7yujgyhjghjtyu56u756
 yutyutyutyutyutyutyu

Δημοσιεύοντας τις παραπάνω φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή μαμά, θέλησε να δείξει στους follower της, ότι απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές παρέα με την μικρή της κόρη και τον γνωστό ράπερ, σύζυγό της, στην Καραϊβική!.

 7yujhrtyuruy
 ytjhfgnjfjrurt

Κάποιοι βρήκαν αυτές τις φωτογραφίες «χαριτωμένες» και κάποιοι άλλοι όχι, καθώς έκριναν το γεγονός, ότι χρησιμοποιεί την κόρη της στις «αισθησιακές» της πόζες.

 tyhjutyur6u5

Το super model (όπως την αποκαλούν τα ξένα μέσα) Nicole "Coco Marie" Austin, που έγινε γνωστή μέσα από τις καμπάνιες για γνωστές εταιρίες μαγιό και είναι παντρεμένη από το 2002 με τον γνωστό ράπερ Ice Τ. H Chanel είναι το πρώτο παιδί για την Coco ενώ για τον σύζυγό της το τρίτο καθώς έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από δύο προηγούμενες σχέσεις του.

 yujgyjhtyu56u56u

Ο σύζυγός της, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου από τις προκλητικές της φωτογραφίες, καθώς σε κάποιες από αυτές είτε ποζάρει μαζί της είτε είναι εκείνος που τη φωτογραφίζει.

Τα σχόλια δικά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved