Με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα στην πισίνα κάνει τις πρώτες της βουτιές!

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης, η διάσημη μαμά, απολαμβάνει τις βουτιές της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα στην πισίνα κάνει τις πρώτες της βουτιές!

Και ενώ τόσο καιρό έκρυβε την κοιλίτσα της κάτω από τα ριχτά μπλουζάκια και τα μπουφάν, τώρα φορά το μπικίνι της και αποκαλύπτει με καμάρι τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Μόλις χθες (16/5) η γνωστή μανούλα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με φουσκωμένη κοιλίτσα. «Μου αρέσει η κολύμβηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!», σχολίασε στο δημοφιλές μέσο.

 890 78

Η Hilaria Baldwin είναι παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό, Alec Baldwin, πρώην σύζυγο της Kim Basinger, και μαζί έχουν ακόμη δύο παιδιά. Την Carmen 3 ετών και έναν γιο, τον 10 μηνών Rafael. Η εικονιζόμενη είναι λάτρης των social media αλλά και της υγιεινής διατροφής-άσκησης. Σχεδόν επί καθημερινής βάσης «τροφοδοτεί» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες τόσο δικές της όσο και με την κόρη της που κάνουν μαζί γιόγκα, ασκήσεις γυμναστικής, ενώ πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες με το τι τρώνε για να διατηρούνται σε φόρμα.

 sdfkjsdlfjsdf
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved