Γιατί ο Ryan Gosling δεν θα αφήσει ποτέ τον Russell Crowe να κάνει babysitting στις κόρες του!

Αν έχετε δει το νέο promo βίντεο των Ryan Gosling και Russell Crowe για τη νέα τους ταινία με τίτλο «Τα καλά παιδιά», είναι φανερό ότι οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν γίνει πραγματικοί φίλοι!

Γιατί ο Ryan Gosling δεν θα αφήσει ποτέ τον Russell Crowe να κάνει babysitting στις κόρες του!

Αλλά είναι η φιλία αρκετή για να επιτρέψει ο ένας στον άλλο να κάνει babysitting στα παιδιά του;

«Θεέ μου, όχι!», είπε αστειευόμενος ο Gosling στο αμερικανικό περιοδικό PEOPLE όταν τον ρώτησαν αν έχει σκεφτεί ποτέ να φωνάξει τον Crowe να κάνει babysitting στις κόρες του Esmeralda Amada, 20 μηνών, και στην νεογέννητη κορούλα του Amada Lee, που έχει με την Eva Mendes.

landscape 1461170190 russell crowe ryan gosling couples therapy

«Είμαι ο καλύτερος babysitter», είπε ο Crowe, που έχει δύο γιους, τον Tennyson, 9 ετών και τον Charles, 12 ετών. «Απλά ανησυχεί μήπως διδάξω στις κόρες του, πώς να φτιάχνουν κοκτέιλς και τον σωστό τρόπο να φορούν μπερέ- πράγματα που δεν θέλει να τις μάθει ακόμη!».

Αφήνοντας έπειτα τα αστεία, ο 52χρονος Crowe και ο 35χρονος Gosling, μίλησαν για την πατρότητα καθώς θέλουν να την προσεγγίσουν φυσιολογικά, αφήνοντας στην άκρη το Hollywood και τη διάσημη εικόνα τους!

crowe gosling 600x800

«Μεγάλωσα τελείως διαφορετικά από ότι τα παιδιά μου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω συνεχώς είναι να τους κάνω να κατανοήσουν που τελειώνει η πραγματική ζωή και πού αρχίζει το προνόμιο, έτσι ώστε να είναι ενήμεροι για αυτό. Νομίζω ότι θα πρέπει να μάθουν να είναι ευγνώμονες. Η ευγνωμοσύνη είναι η πιο σημαντική στη ζωή», είπε ο Crowe.

Από την άλλη ο Gosling θέλει να ταξιδέψει μαζί με τις κόρες του, στην Disneyland κάποια στιγμή. «Ανυπομονώ να ταξιδέψω μαζί τους εκεί. Μου έχει λείψει!», είπε ο πρώην σταρ της εκπομπής Mickey Mouse Club!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved