Ποζάροντας με το μωρό της μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Πριν ακόμη χρονίσει ο δεύτερος γιος της πασίγνωστης μανούλας, ο πελαργός της χτύπησε την πόρτα ξανά και σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της και το τρίτο της μωρό.

Ποζάροντας με το μωρό της μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η 38χρονη σταρ, αν και δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χθες έκανε μία εξαίρεση και μας χάρισε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της. Φορώντας ένα τζιν πουκάμισο και αφήνοντας γυμνή την κοιλίτσα, κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της και ετοιμάζεται να το βάλει για ύπνο.

iv

«Λίγο πριν βάλω για ύπνο τον μικρό Sailor! Είμαι τόοοοσο έγκυος!!! Ένα μωρό έξω από την κοιλιά και ένα ακόμη να μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου!», έγραψε στο δημοφιλές μέσο και οι θαυμαστές της αμέσως της έστειλαν ευχές!

Η Liv Tyler, μίλησε πριν μερικούς μήνες για την τρίτη της εγκυμοσύνη και αποκάλυψε πως ο γιος της Milo είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα αποκτήσει ακόμη ένα αδερφάκι.

liv

«Είναι πολύ γλυκό. Έχει τόση πλάκα, ο μεγαλύτερος γιος μου είναι 11 ετών και λατρεύω να τον βλέπω μαζί με τον Sailor επειδή έχουν μεγάλη διαφορά στις ηλικίες τους, και είναι απλά αξιολάτρευτο να βλέπω ο ένας να λατρεύει τον άλλο!».

Η Liv επίσης αποκάλυψε ότι γνωρίζει το φύλο του μωρού, ωστόσο θέλει να είναι έκπληξη για όλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved