Άννα Δημητρίεβιτς: Τα νέα της επαγγελματικά βήματα ως βοηθός μητρότητας, της άλλαξαν τη ζωή!

Τα τελευταία δύο χρόνια η Άννα Δημητρίεβιτς, όπως είχε αποκαλύψει και πριν μερικούς μήνες ο σύζυγός της Θανάσης Ευθυμιάδης, έχει βρει μια νέα επαγγελματική ενασχόληση ως βοηθός μητρότητας.

Άννα Δημητρίεβιτς: Τα νέα της επαγγελματικά βήματα ως βοηθός μητρότητας, της άλλαξαν τη ζωή!

Για αυτό της το εγχείρημα, μίλησε και σήμερα η ίδια η ηθοποιός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου ήταν καλεσμένη, αποκαλύπτοντας πόσο όμορφο και δημιουργικό, είναι αυτό που κάνει, εξιστορώντας πώς πήρε αυτή την απόφαση και πώς ακριβώς βοηθάει τις μέλλουσες μαμάδες!

Όπως εξηγεί και η Άννα Δημητρίεβιτς οι βοηθοί μητρότητας, είναι γυναίκες που βοηθούν τις μέλλουσες μαμάδες πριν και μετά τον τοκετό, να αγαπήσουν την εγκυμοσύνη τους και να κρατήσουν ζωντανές όλες εκείνες τις στιγμές που θα ζήσουν πριν και κατά τη διάρκεια του τοκετού τους.

Ο Σύλλογος Βοηθών Μητρότητας δημιουργήθηκε το 2008 από τις 20 βοηθούς μητρότητας λοχείας που εκπαιδεύτηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τότε δραστηριοποιείται με αυξανόμενη ενεργή συμμετοχή στο χώρο της περιγεννητικής υγείας και οι κύριοι σκοποί του Συλλόγου αυτού είναι:

α) Η παροχή πρακτικής και συναισθηματικής υποστήριξης στη νέα μητέρα από τον τοκετό και για περίοδο μέχρι 3 μήνες μετά τον τοκετό
β) Η προώθηση – αναγνώριση του επαγγέλματος της βοηθού μητρότητας στην ελληνική κοινωνία
γ) Η συνεχής επιμόρφωση των μελών του Συλλόγου και
δ) Η δικτύωση και συνεργασία με οργανισμούς που προωθούν τη βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας για τη μητέρα και το μωρό

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε η Άννα Δημητρίεβιτς, για το νέο της αυτό ρόλο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved