Γνωστός ηθοποιός έφτιαξε τούρτα δεινόσαυρο στην κόρη του, γιατί δεν έβρισκε στα ζαχαροπλαστεία!

Η κόρη του, του ζήτησε τούρτα σε σχήμα δεινοσαύρου και αφού δεν κατάφερε να βρει πουθενά, την έφτιαξε μόνος του για να την ευχαριστήσει!

Γνωστός ηθοποιός έφτιαξε τούρτα δεινόσαυρο στην κόρη του, γιατί δεν έβρισκε στα ζαχαροπλαστεία!

Αδιαμφισβήτητα είναι ένας από του πιο τρυφερούς διάσημους μπαμπάδες που έχουμε δει, αφού έφτιαξε ολομόναχος μία τούρτα δεινόσαυρο, για την κόρη του India, με αφορμή τα 4α γενέθλιά της στις 7 Μαΐου!

Ο 32χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον Thor hunk, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το αριστούργημά του, που κατάφερε να φτιάξει με μεγάλη επιτυχία, όπως μπορούμε να δούμε, σχολιάζοντας: «Τι συμβαίνει όταν ο ζαχαροπλάστης σου λέει ότι δεν έχει χρόνο να φτιάξει στην κόρη σου μια τούρτα γενεθλίων; Αναλαμβάνεις δράση και τη φτιάχνεις μόνος σου. Την ονομάζω "La TRex al la chocolate"!».

aergdfggs

Η περήφανη σύζυγος του Chris Hemsworth, Elsa Pataky, δημοσίευσε και εκείνη με τη σειρά της μια φωτογραφία, του γνωστού ηθοποιού τη στιγμή που φτιάχνει την τούρτα. Ο ίδιος δείχνει αφοσιωμένος στο μπολ που χτυπά την κρέμα.

«Ο μπαμπάς μας, εργάζεται σκληρά για να φτιάξει τη γενέθλια τούρτα της India», έγραψε στα ισπανικά το 39χρονο μοντέλο.«Χρόνια πολλά India, σε αγαπώ πάρα πολύ!», συνέχισε!

adfgfghshfsdfhsdhfsdf

Ο Hemsworth όπως φαίνεται, πρέπει να μαγειρεύει τακτικά για την οικογένειά του. Η Pataky μοιράστηκε ακόμη μια φορά, μια φωτογραφία με τον υπέροχο σύζυγό της τον περασμένο μήνα, τη στιγμή που ετοίμαζε κάτι σπέσιαλ για τη μικρή του κόρη. «Ο μπαμπάς μας, φτιάχνει ένα μικρό σνακ μετά την πρεμιέρα του!».

sdfbxfgbv

Ο διάσημος και πολύ αγαπητός στο γυναικείο κοινό, ηθοποιός, αστειεύτηκε σε μια συνέντευξή του τον Απρίλιο (2016) για τη μεγαλύτερη κόρη του, και μεγάλη αδερφή των δίδυμων γιων του, Sasha και Tristan, «Η κόρη μου δείχνει ζήλια απέναντι στα αγόρια μου», αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres. «Ήρθε τις προάλλες και μου είπε "Ξέρεις μπαμπά... Θέλω και εγώ ένα από αυτά που έχουν τα αδέρφια μου!", και εγώ της είπα "Τι εννοείς;" και μου απάντησε, "Ξέρεις, αυτό που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους!"».

chris hemsworth 5dbec00a 5729 45cb 8a26 bfbb5a4c32a6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved