Η διάσημη μαμά της πέθανε 5 μήνες μετά τη γέννησή της και δεν πρόλαβε να τη δει να μεγαλώνει!

Στις 7 Σεπτεμβρίου το 2006 η διάσημη μαμά της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πέντε μήνες μετά, χωρίς να προλάβει να τη χαρεί, πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, όταν ήταν 39 χρονών!

Η διάσημη μαμά της πέθανε 5 μήνες μετά τη γέννησή της και δεν πρόλαβε να τη δει να μεγαλώνει!

Τώρα, δέκα χρόνια μετά, η κόρη της έχει μεγαλώσει και της μοιάζει πολύ, με τον μπαμπά της να λέει πως έχει στο σπίτι του μια μικρή αντιγραφή της εκλιπούσας συζύγου του, να τριγυρνά από δω και από εκεί!

Η Dannielynn Birkhead, εμφανίστηκε στο ετήσιο ντέρμπι στο Kentucky το Σάββατο, 7 Μαΐου, μαζί με τον μπαμπά της, Larry Birkhead και ήταν αξιολάτρευτη.

dannielynn birkhead larry birkhead 2a8cdc8d 1c3e 4d19 87ce 33274f8ab195

Η 10χρονη Dannielynn, θυμίζοντας αρκετά τη μαμά της, φορούσε ένα φόρεμα σε αποχρώσεις του πράσινου και του ροζ, που ταίριαξε με ένα ζευγάρι υπέροχα ροζ γοβάκια και κορδέλα στα μαλλιά.

Ο Larry μεγάλωσε τη μικρή Dannielynn ολομόναχος, από τη στιγμή που η σύζυγός του, Anna Nicole Smith πέθανε λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

anna nicole smith d71e72af f803 403e 9383 64573a507974

Να σας θυμίσουμε πως η Anna Nicole Smith είχε ακόμη έναν γιο, τον 20χρονο Daniel, που πέθανε από υπερβολική δόση, τρεις μέρες μετά τη γέννηση της αδερφής του.

«Είναι τα πάντα για μένα», είπε ο Larry για την κόρη του σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Tonight τον περασμένο χρόνο. «Μου θυμίζει τόσο πολύ τη μαμά της. Είναι σαν να έχω μια μικρή μινιατούρα της Anna Nicole να τρέχει τριγύρω στο σπίτι!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved