Πώς γιόρτασαν οι διάσημες μαμάδες τη Γιορτή της Μητέρας! Δείτε ποιες μας συγκίνησαν!

Πολλές ήταν οι μαμάδες από την εγχώρια και ξένη showbiz που γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο τη γιορτή της μητέρας.

Πώς γιόρτασαν οι διάσημες μαμάδες τη Γιορτή της Μητέρας! Δείτε ποιες μας συγκίνησαν!

Κάποιες από αυτές, γιόρτασαν για πρώτη φορά τη γιορτή αυτή, ενώ κάποιες άλλες για πολλοστή φορά. Κάποιες είπαν χρόνια πολλά στη δική τους μαμά με μια τρυφερή φωτογραφία και κάποιες άλλες ευχήθηκαν με διάφορα αποφθέγματα «Χρόνια Πολλά» στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής τους.

Πρώτη στην επιλογή μας, έρχεται η Ρούλα Ρέβη.

 97897897

Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, που τόσο δύσκολα κατάφερε να φέρει στον κόσμο τα δυο της παιδιά. Το μήνυμά της συγκλόνισε τους πάντες στο διαδίκτυο καταφέρνοντας να τους συγκινήσει: «ΜΑΝΑ..... 2 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΕΝΔΟΗΠΑΤΙΚΗ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗ,ΖΑΧΑΡΟ, 72 ΜΕΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗ,72 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩ.....ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ) ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,Ο 6 ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ,Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ,ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ,ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΚΑΠΟΤΕ.....ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..... ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ???ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ .......ΜΑΝΑ»

H Κάτια Ζυγούλη που έγινε για τέταρτη φορά μαμά, επέλεξε την ημέρα της γιορτής της μητέρας, να δημοσιεύσει για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της γράφοντας, «Ποιος είναι πιο ευτυχισμένος; Χρονια πολλά μανούλες!» ευχόμενη με αυτό τον τρόπο χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

zigouli

Η για πρώτη φορά μαμά, Ζέτα Δούκα, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μαμά της, μέσα από μια φωτογραφία που τις δείχνει μαζί, αλλά και στο μωράκι της, λέγοντας «Ευχαριστώ» που την έκανε «Μητέρα!». «Χρονια πολλα Μανούλα! Σ ευχαριστω παιδι μου που μου χάρισες αυτόν τον πολύτιμο ρόλο... Η σημερινη γιορτη αποκτά αλλο νόημα πια!».

 zeta douka

Και η δική μας Δέσποινα Καμπούρη, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μαμά της Χριστίνα, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «Κονγκό 1983 στην αγκαλιά της 19χρονης μαμάς μου. Ένα τόσο μικρό κορίτσι που αφιέρωσε τη ζωή του σε εμένα. Κανείς δε θα με αγαπήσει ξανά τόσο ανιδιοτελώς, τόσο μοναδικά, τόσο τέλεια! Σ' αγαπώ μανούλα μου!»

despoina

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα ποιηματάκι που ετοίμασε η μικρή της κόρη στο σχολείο της, μαζί με ένα μικρό δωράκι που έφτιαξε για εκείνη, σχολιάζοντας: «Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά!!! Χρόνια πολλά Μαμά!! Χρόνια μας πολλά!!!»

karavatou

Με μια φωτογραφία της μητέρας της, Εριέττας Μαυρουδή, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σήμερα και η Ναταλία Γερμανού. «Οταν ημουν μικρή τσαντιζόμουν που όλες οι άλλες μαμάδες μαγείρευαν φοβερά παστίτσια ενώ η δική μου δούλευε όλη μέρα και την έβλεπα μόνο σαββατοκύριακα.. Τώρα πια.. Τώρα πια σου λέω ότι είσαι η καλύτερη μάνα, εσένα θα διάλεγα πάλι! Happy Mothers Day υπέροχη Εριέττα μου! Σε λατρεύω», έγραψε η παρουσιάστρια μαζεύοντας τα χιλιάδες likes των διαδικτυακών της φίλων!

natalia germanou

H Δούκισσα Νομικού κατάφερε να συγκινήσει τις διαδικτυακές της φίλες με τη φωτογραφία της μαμάς της και το μήνυμά της που έγραφε, «Χρόνια πολλά μανούλες. (Στη φωτό η μαμάκα μου με τη γιαγιά Αλέκα) ~ Η μητέρα είναι αυτή που θα σε φέρει στον κόσμο, θα σε καταλάβει, θα σε πονέσει και στο τέλος θα σε συγχωρέσει ό,τι κι αν κάνεις. Ακόμη και να της «ξεριζώσεις» την καρδιά και να τρέχεις για να την πουλήσεις, αν παραπατήσεις και πέσεις στη διαδρομή, θα ακούσεις μια φωνή να σου ψιθυρίζει «χτύπησες παιδί μου;». Η φωνή αυτή θα προέρχεται από την καρδιά της μαμάς που κρατάς στα χέρια σου (αυτή είναι μια φανταστική ιστορία-παραμύθι που άκουσα μικρή και με είχε συγκλονίσει).»

doukiss

H Ράνια Θρασκιά, με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα. «Χρόνια πολλά μαμά! Μια τόσο δα λεξούλα, 4 γραμματάκια... Αρκεί κάποιος να σε φωνάξει έτσι και σήμερα γιορτάζεις. Και αυτή η γιορτή διαρκεί μία αιωνιότητα. Πιο πολύ από εσένα. Πιο πολύ από οτιδήποτε...»

rania thraskia

Η Αλέκα Καμηλά ευχήθηκε στη μαμά της «χρόνια πολλά», με μια φωτογραφία της και ένα απλό μήνυμα! «Happy Mother's Day !! Μαμά χρόνια πολλά».

alekakamila

Η Madonna δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της, γράφοντας: «Σεβασμός και τιμή σε αυτό το εκπληκτικό πλάσμα! Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας!».

madona

Με μια φωτογραφία της μητέρας της όμως, ευχήθηκε χρόνια πολλά και η εγκυμονούσα Eva Mendes. Στη φωτογραφία θα δείτε τη μητέρα της και τη ίδια σε μικρή ηλικία. «Αγαπώ τη μαμά!», έγραψε μόνο η γνωστή ηθοποιός και οι φίλοι της έσπευσαν να ευχηθούν χρόνια πολλά!

evamendes

Η Σύλβια Δεληκούρα, δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών με τη γιαγιά της, τη μαμά της και εκείνη, όπου τις δείχνει στην ίδια πόζα, κρατώντας τα μωρά τους στην αγκαλιά. «Ίδια ποζα...τρεις γενιές κρατούν την τεταρτη...γιαγιά..μαμά..εγώ(μαμά)..και ο ορφεας!!! Χρονια πολλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!! Να ειστε πάντα δυνατές και να δίνετε αγαπη και καλη ανατροφή..να μεγαλωνουμε φωτεινα,γεμάτα αγαπη παιδια!!!!»

silviadelikoura

Η Ελένη Πετρουλάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία κρατώντας την κόρη της αγκαλιά, γράφοντας: «Ξέρω και μπορώ να κάνω τα "παντα" ... Είμαι Μαμα !! Χρονια πολλα σε όλες τις μαμάδες !!»

elenipetroulaki

Η Ελένη Καρποντίνη που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το δικό της μωράκι και που του χρόνου θα γιορτάζει και αυτή μαζί με όλες τις μανούλες του κόσμου, δημοσίευσε το δικό της μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας. «Χρονια πολλα Μανουλα μου! Σ´ αγαπω κ σ´ ευχαριστω για ολα! Ευχομαι σε καποια χρονια να λαβω κ´ εγω το ιδιο μηνυμα απο τον μπεμπη μου! Χρονια πολλα στις μανουλες κ´ στις μελλουσες μανουλες!»

karpotini

H σύζυγος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια χειροτεχνία του γιου της, χωρίς κάποιο σχόλιο. Τη συνόδευσε απλά από hastags της ημέρας!

arnaoutoglou

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μητέρα της και τη θεία της, γράφοντας στο σχόλιό της πώς θέλει να τους μοιάσει σε όλα, «Χρονια καλά μαμά μου...χρονια καλά θεία μου....ειστε οι ηρωίδες μου και θελω να σας μοιάσω σε ολα... σας λατρευω..»

natasa theodoridou

Η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών της μαμά της και μια κάρτα της μικρής της κόρης, σχολιάζοντας: «Η ΜΑΜΑ μου!!! Η γυναίκα που με έφερε στο κόσμο,που ήταν και ειναι παντα διπλα μου και κάθε φορα που εγω ρίσκαρα και το έπαιζα ανεξάρτητη εκείνη ως δια μαγείας ήταν το χέρι που με τραβούσε λιγο πριν πέσω.... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το ποσο πολυ την ΑΓΑΠΩ!!! Τωρα ηρθε η στιγμη να ακούσω και εγω Χρόνια πολλα και ενα Σ'αγαπω πολυ Μανουλα απο τη μικρη μου Μαρια!!! Τη μικρη μας Μαρια @brcirillo !!!Χρόνια πολλα Μανούλες!!!».

asimakopoulou

H Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου βρίσκεται παιδί στην αγκαλιά της μαμάς της, γράφοντας «Μαμά μου!!», ενώ η κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, δημοσιευσε μία φωτογραφία όπου δείχνει 4 γενιές μαζί ευχόμενη χρόνια πολλά σχολιάζοντας: «Four generations #mummyday»

mpalatsinou
amalia
peraki

Η Αναστασία Περράκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου...Χρόνια πολλά και σε εμένα που πριν 6,5 χρόνια ήρθε αυτότο κορίτσι και μου άλλαξε τη ζωή»

H Μαριάντα Πιερίδη, δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί με τη μαμά της όπου έγραφε ένα τρυφερό μήνυμα: «Το πρότυπο μου, το παράδειγμα μου, το ίνδαλμα μου, ο Άγγελος μου κ πολλα πολλα ακομα, λύγισε.. ομως για λιγο μονο... γιατι ειναι φτιαγμένη απο ατσάλι όπως όλες οι μανούλες του κόσμου!!! Περαστικά Μαμα... Ειμαι δίπλα σου κ για σενα θα γυρισω τον κόσμο ανάποδα αν χρειαστεί!!! Μονο χαρούμενες σκέψεις!!! Σαγαπω πολυ....»

pierridi

Και η Στέλλα Δημητρίου, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη μαμά της σχολιάζοντας, «Χρόνια πολλα μανουλα μου!!!! Σ´ευχαριστω για όλα όσα έκανες κ κάνεις για εμένα, που πάντα εισαι εκει και ας ειμαι συνήθως μακριά σου. Οπου κ να βρίσκομαι εισαι πάντα δίπλα μου, εισαι πάντα εκει. Το στήριγμα μου, η δύναμη μου... Εσυ μου δίδαξες τα πάντα, εσυ με μεγάλωσες με αγαπη κ στοργή , εσυ με έμαθες ν´αγαπω, να σέβομαι κ να εκτιμώ τα ωραια της ζωής αλλα κ ν´αντιμετωπίζω τις δυσκολίες της. Σ´αγαπω πολυ. Δεν σε αλλάζω με τιποτα στο κόσμο!!!

Εισαι μια κ μοναδική. Εισαι η μανουλα μου.»

stella dimitriou

H Βίκυ Χατζηβασιλείου, ευχήθηκε χρόνια πολλά τόσο σε όλες τις μανούλες όσο και τη δική της, με μια φωτογραφία όπου τη δείχνουν μαζί με τη μαμά της γράφοντας: «Χρόνια πολλά μανούλα! Χρόνια πολλά μανούλες!»

xatzi

Οι κόρες της Adriana Lima, της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με μια τεράστια ανθοδέσμη, που η μαμά τους δημοσίευσε στο διαδίκτυο, ευχόμενη χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!

lima

Από την άλλη η Milla Jovovich, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της όπου τη δείχνει να φορά ένα σετ πυτζάμες, δώρο της κόρης της για τη γιορτή της μητέρας!

milla

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν ακόμη μία διάσημη μαμά που ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με τη μητέρας, έγραψε στο δημοφιλές μέσο: «Μαμά μου... Οτι ειμαι στο χρωσταω, σε θαυμαζω, σαγαπαω... Θα περασω μια ζωη προσπαθωντας να γινω οσο καλη μαμα ησουν εσυ... Σευχαριστω.. Για το πριν, το τωρα, το μετα, το παντα σου... Σευχαριστω»

sissi xristidou

H Κατερίνα Καινούριου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τη μητέρας της σχολιάζοντας: «Αν υπάρχει μία φράση που έχω να θυμάμαι πάντα από εσένα, μαμά μου, είναι «Μην ανησυχείς για τίποτα. Όπου κι αν είσαι, ο,τι κ αν σου συμβεί..θα είμαι πάντα δίπλα σου αγαπη μου..."Έγινα 31 κ ακομα εχω ανάγκη την αγκαλιά σου ,την αγαπη σου,την φροντίδα σου...Χρονια πολλά μανούλα μου...χρονια πολλά σ όλες τις υπέροχες μανούλες του κόσμου! θα σαγαπω για πάντα»

katerina kainourioy

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δημιούργησε μια φωτογραφία για τη γιορτή της μητέρας και τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας με αυτό τον τρόπο ευχαριστώ στη μαμά της αλλά κυρίως στον «αντρούλη» της της που της έκανε το ωραιότερο δώρο. Το δώρο της μητρότητας!« Ευχαριστώ μανούλα για τη ζωή μου... Ευχαριστώ αντρούλη μου για το ομορφότερο δώρο του κόσμου...Χρόνια πολλά μανούλες...»

penelope

H Ντορέτα Παπαδημητριόυ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρας της και την αδερφή της, με αφορμή την ημέρα της μητέρας, σχολιάζοντας: «Μάνα μου...Τίποτα δεν θα ήμουν χωρίς εσένα..Βράχος πάντα για εμάς.Σε ευχαριστώ και Σ αγαπώ μανούλα μου»

doreta

Και η Κλέλια Πανταζή επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της από τα παιδικά τη χρόνια, όπου βρίσκεται μαζί με τη μαμά της σχολιάζοντας: «Σε ευχαριστω γιατι μου εδειξες τον τροπο να κοιτάζω και να στοχεύω ψηλα και να πηγαίνω μπροστα.. Σ' αγαπω κι ας μην στο λεω ΜΑΜΑ..»

klelia

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε και εκείνη μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μαμά της, γράφοντας απλά «Μανούλα!».

karidi

O Κώστας Μαρτάκης, επέλεξε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά μια φωτογραφία της μητέρας του, από τη νεαρή της ηλικία για να της ευχηθεί χρόνια πολλά, σχολιάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «Happy Mother's Day to the most beautiful girl in the world...!! Love you mom!!»

martakis

Και η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε μία φωτογραφία της μαζί με τη μητέρα της, ώστε να ευχηθεί και εκείνη με τη σειρά της ένα χρόνια πολλά τόσο στη μαμά της όσο και σε όλες τις μητέρες που γιορτάζουν σήμερα. «Supermom!Supergrandmom! Χρονια μας πολλα μαμά!!!Σε αγαπω και σε ευχαριςτω για ολα!!!Χρονια πολλα σε όλες τις μανούλες». Εκτός από τη φωτογραφία με τη μητέρα της όμως, δημοσίευσε ακόμη μία όπου δείχνει ένα μπουκέτο τουλίπες, με ένα σημείωμα που γράφει «Σε αγαπώ μαμά». Η ίδια συμπλήρωσε: «Η μόνη φράση που μας δίνει τόση δύναμη!!!!».

toulipes
kokkinou
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved