Γνωστό ζευγάρι: Μετά τα νέα του αρραβώνα ήρθαν τα νέα της εγκυμοσύνης, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Μετά τα ξαφνικά νέα του αρραβώνα, το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα νέα της εγκυμοσύνης, του γνωστού ζευγαριού, αφήνοντας συγγενείς και φίλους με το στόμα ανοιχτό.

Γνωστό ζευγάρι: Μετά τα νέα του αρραβώνα ήρθαν τα νέα της εγκυμοσύνης, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Ο γνωστός τηλεστάρ, θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, φέρνοντας για μια ακόμη φορά την πασίγνωστη οικογένειά του στο προσκήνιο.

Φαίνεται, πως αυτή η οικογένεια, βάλθηκε να κάνει τα ΜΜΕ να τρέχουν από πίσω της.

Μόλις χθες (Παρασκευή 06/05) η 27χρονη ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του αρραβώνα της με τον αδερφό της Kim Kardashian, Rob. Οι μέλλοντες γονείς, αντάλλαξαν μηνύματα στο Instagram, χρησιμοποιώντας ένα emoji της Blac όπου χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

rs 600x600 160506112934 600.amber rose.5616

Τον Απρίλιο, οι δυο τους, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, με έναν παρόμοιο τρόπο, με τη Blac Chyna να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία του εαυτού της όπου φορούσε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, γράφοντας «Ναι!».

Η Amber Rose, η καλύτερη φίλη της Chyna, έσπευσε αμέσως στον λογαριασμό της στο Instagram να συγχαρεί το ζευγάρι για την εγκυμοσύνη γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην οικογένειά μου. Σας παρακαλώ μην αφήσετε τίποτε και κανέναν παιδιά να σας κάνει να δακρύσετε. Δεν έχω δει πότε την αδερφή μου τόσο ευτυχισμένη. Μερικές φορές, βρίσκουμε την αγάπη στα πιο περίεργα μέρη. Ο Θεός να σας ευλογεί και τους δύο. Ας αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το γάμο, ώστε να υποδεχτούμε το μωρό!».

Ο Rob Kardashian και η Blac βγαίνουν από τον Ιανουάριο αυτού του χρόνου. Η ίδια έχει ακόμη ένα παιδί από τον rapper Tyga, έναν γιο 3 ετών με το όνομα, King Cairo Stevenson.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved