Μεγάλος διαγωνισμός Mothersblog: 1 τυχερή θα κερδίσει ΔΩΡΕΑΝ τοκετό σε σουίτα της Κλινικής ΡΕΑ.

Η Κλινική ΡΕΑ & το Μothersblog.gr γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και σας προσφέρουν εντελώς δωρεάν μία μοναδική εμπειρία τοκετού με υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και ξενοδοχειακές υποδομές στη σουίτα της Κλινικής ΡΕΑ, καθώς και μια δωρεάν επαγγελματική φωτογράφιση μαζί με το μωρό σας!

Μεγάλος διαγωνισμός Mothersblog: 1 τυχερή θα κερδίσει ΔΩΡΕΑΝ τοκετό σε σουίτα της Κλινικής ΡΕΑ.
 MG 0002

Συγκριμένα το δώρο περιλαμβάνει διαμονή σε σουίτα της Κλινικής ΡΕΑ, (έξοδα τοκετού και χειρουργείου, γενική ή επισκληρίδιο αναισθησία, φάρμακα, εξετάσεις και υγειονομικό υλικό που έχουν άμεση σχέση με τον τοκετό, τις αμοιβές του αναισθησιολόγου, του προσωπικού του χειρουργείου και της μαίας της Κλινικής. Δείτε ποια έξοδα δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά στους ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) και δωρεάν προαιρετικές εξετάσεις του νεογνού (Έλεγχος 45 Μεταβολικών Νοσημάτων, Ορθοπεδική Εξέταση, Ωτοακουστικές Εκπομπές Screening, Οφθαλμολογική Εξέταση). Η επαγγελματική φωτογράφιση από το τμήμα φωτογραφίας της Κλινικής συμπεριλαμβάνει 10 φωτογραφίες 20*30 και όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή.

 MG 0001

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.

Κλινική ΡΕΑ: σημείο αναφοράς στη σύγχρονη μαιευτική-γυναικολογία

Η Kλινική ΡΕΑ, η πλέον σύγχρονη Κλινική της Ελλάδας, παρέχει την ύψιστη ασφάλεια και φροντίδα στη μητέρα και το μωρό της, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Desktop8

Στη ΡΕΑ μπορείτε να νιώσετε ασφαλής αφού διαθέτει τον πλέον σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλες οι χειρουργικές αίθουσες λειτουργούν με τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά μέσα και οι αίθουσες ωδίνων και μαιεύσεων είναι πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μην υπάρχει αναγκαιότητα μετακίνησης της μητέρας από το αρχικό στάδιο των ωδίνων μέχρι και τον τοκετό.

Το έμπειρο και φιλικό νοσηλευτικό προσωπικό της, θα σας εξασφαλίσει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον τοκετό και τις πρώτες στιγμές ζωής με το μωρό σας αλλά και θα σας προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις του σε θέματα σχετικά με τον μητρικό θηλασμό και την ασφάλεια του μωρού!

Επιπλέον, η Κλινική ΡΕΑ διαθέτει εξειδικευμένες μονάδες νοσηλείας τόσο για τη γυναίκα (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) όσο και για το νεογνό (Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Ι, ΙΙ, ΙΙΙ επιπέδου) με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που σε κάθε έκτακτο περιστατικό μπορούν να παρέχουν όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα μέσα στο μαιευτήριο.

Desktop9

Στη ΡΕΑ γνωρίζουμε τι είναι αγάπη, τη βλέπουμε, τη ζούμε καθημερινά... Γνωρίζουμε, ότι ο τοκετός είναι η σημαντικότερη πράξη ζωής! Αξίζετε μια μοναδική εμπειρία και εμείς σας την προσφέρουμε!

Περισσότερες πληροφορίες στους όρους συμμετοχής!

ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική
Λεωφόρος Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, Π. Φάληρο
Τηλ.: 210 9495000
www.reamaternity.gr
www.facebook.com/reamaternity

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=141|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved