Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγει ονόματα από «Α» για τα παιδιά του! (βίντεο)

Χθες το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος της Εύας Αντωνοπούλου στην εκπομπή «42 λεπτά», και ίσως ήταν από τις πιο σοβαρές και ειλικρινείς συνεντεύξεις που έδωσε ποτέ!

Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγει ονόματα από «Α» για τα παιδιά του! (βίντεο)

«Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάνουμε 5 παιδιά. Βεβαίως γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά. Τώρα, έχοντας 4 όλα είναι πιθανά, αλλά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία!», είπε ο γνωστός τραγουδιστής στη δημοσιογράφο!

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε και στο πώς είναι τώρα η ζωή τους στο σπίτι με ένα μωρό, πώς νιώθουν τα παιδιά τους, ποια είναι η αντίδρασή τους και ποιος κοιμάται λιγότερο. «Ο ύπνος είναι λίγος κυρίως για την Κάτια. Είναι πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τα μικρά παιδάκια, τα υπόλοιπα, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη... Είναι καταπληκτικό να βλέπουν να αδημονούν να το πάρουν στην αγκαλιά τους, να το ταΐσουν!»

Τέλος, η Εύα Αντωνοπούλου δεν δίστασε να ρωτήσει και για το λόγο που επιλέγουν το γράμμα «Α» για τα ονόματα των παιδιών. «Αναστάσιος εσύ, Αικατερίνη η Κάτια... Υπάρχει κάποια αγάπη κάποιο γούρι στο γράμμα αυτό;».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι απάντησε ο Σάκης και για ποιο λόγο επιλέγουν το γράμμα αυτό για τα ονόματα των παιδιών τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved