Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram!

17 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, έγινε γνωστό ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώσει μαζί με τον σύντροφό της.

Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram!

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και είναι κατενθουσιασμένοι!

Σύμφωνα με το Us Weekly, η 41 έτους σταρ, εθεάθη να προσπαθεί να κρύψει την κοιλίτσα της κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο Los Angeles, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Και ενώ είχε πάνω από 3 εβδομάδες να δημοσιεύσει φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χθες, (27/4) αργά το βράδυ έκανε την έκπληξη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, φορώντας ριγέ ρούχα, από την τελευταία της συνεργασία με διάσημη εταιρεία ρούχων, για λογαριασμό μιας συνεργασίας με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας.

6456θε56θ

«Μια κολεξιόν για τη γιορτή της Μητέρας», σχολίασε η Eva Mendes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

ρεγτεργτδφγσ

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond the Pines το 2011 και το 2014 στις 12 Σεπτεμβρίου υποδέχτηκαν την κορούλα τους Esmeralda. Οι δυο τους ακόμη δεν έχουν δημοσιεύσει πουθενά ούτε μια φωτογραφία της μικρής τους κόρης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved