Η Κάτια Ζυγούλη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! (βίντεο)

Την Πέμπτη 21 Απριλίου, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της η Κάτια Ζυγούλη με καισαρική τομή, μετά από προγραμματισμένο τοκετό! Μάλιστα η ίδια, λίγες ώρες πριν, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά όπου βρίσκονταν καθ' οδόν για το μαιευτήριο Λητώ!

Η Κάτια Ζυγούλη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! (βίντεο)

Σήμερα (25/4),τέσσερις μέρες μετά, πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι και στα τρία παιδιά της ώστε να γνωρίσουν και εκείνα με τη σειρά τους τον μικρό τους αδερφούλη!

Η Κάτια κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο, φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι με μπλε σχέδια, με πιασμένα τα μαλλιά και έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Ρουβά, με τη χαρά να είναι αποτυπωμένη σε όλο της το πρόσωπο, μίλησε για πρώτη φορά. «Τετραπλά ευτυχισμένη!» δήλωσε μεταξύ άλλων, αναφέροντας ότι είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη και ότι την ευχαριστήθηκε πάρα πολύ.

{youtube}CaKnOZrQKzM{/youtube}

Ο Σάκης ερωτηθείς για το αν ήταν μέσα στην αίθουσα του τοκετού, είπε ότι ήταν κοντά, ενώ όσον αφορά το όνομα του τέταρτου παιδιού, περιορίστηκε να πει χαμογελώντας ότι θα αρχίζει από «Α».

Δείτε όλες τις δηλώσεις τους στα βίντεο που ακολουθούν και δείτε τι αποκάλυψαν και οι δύο τόσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, για το πώς νιώθουν, με ποιον μοιάζει το μωρό, καθώς και το πόσα κιλά γεννήθηκε!

{youtube}vRqkl29-2vI{/youtube}

{youtube}ohMAiyGasQo{/youtube}

Πριν μερικές μέρες ο γνωστός τραγουδιστής, είχε μιλήσει στο ηλεκτρονικό περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου του.

«Το να γίνεσαι πατέρας είναι εμπειρία ζωής που είναι εξίσου μοναδική όσες φορές και να τη βιώσεις. Που νιώθεις τα ίδια δυνατά συναισθήματα κάθε φορά, σαν να είναι η πρώτη φορά. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή που τα βιώνεις πολύ δυνατά την πρώτη φορά που τα κάνεις κι από εκεί και πέρα καμιά φορά δεν συγκρίνεται με την πρώτη. Αλλά το να βλέπεις να γεννιέται το παιδί σου; Κάθε φορά νιώθεις την ίδια προσμονή, ανατριχίλα, την ίδια ευτυχία να αναβλύζει από μέσα σου την πρώτη φορά που το κοιτάς», και συνέχισε μιλώντας με τρυφερά λόγια για την μεγάλη αγάπη που παίρνει από την οικογένειά του.

«Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους στη ζωή, έχω νιώσει μεγάλες δόσεις αγάπης. Από την οικογένειά μου, από τους φίλους μου, από τους συνεργάτες μου, φυσικά από τον κόσμο. Όχι μόνο απολαμβάνω αυτή τη σπάνια ανακύκλωση αγάπης και θετικής ενέργειας που βιώνω με τον κόσμο εδώ και 25 χρόνια, αλλά νιώθω ευγνώμων. Βέβαια, όταν γυρνάω σπίτι και παίρνω αγκαλιά την οικογένειά μου, ισορροπώ, χαλαρώνω στο δικό μου καταφύγιο αγάπης και ηρεμίας».

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, έχουν ακόμη 3 παιδιά. Στις 2 Νοεμβρίου 2008, ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη του ζευγαριού, Αναστασία, στις 15 Οκτωβρίου 2011 γεννήθηκε ο Αλέξανδρος και στις 3 Ιανουαρίου 2013, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, Αριάδνη!

Να τους ζήσει και ο τέταρτος μικρούλης, που ακόμη το όνομά του δεν έχει αποκαλυφθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved