Και όμως, στη φωτογραφία δεν είναι ο Αποστόλης Τότσικας!

Σίγουρα, θα διαβάζετε τον τίτλο και θα σκέφτεστε ότι κάποιο λάθος έχει γίνει. Και όμως! Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλάι της Ρούλας Ρέβη στη φωτογραφία, δεν είναι ο Αποστόλης Τότσικας, ο σύζυγός της και πατέρας των διδύμων τους.

Και όμως, στη φωτογραφία δεν είναι ο Αποστόλης Τότσικας!

Όσο και να τρίβετε τα μάτια σας, όσο και να αναρωτιέστε, μπορεί ο άνδρας που βρίσκεται στο πλάι της να μοιάζει εκπληκτικά με τον Αποστολή Τότσικα, όμως δεν είναι. Άλλωστε το γράφει και η ίδια δίπλα από τη φωτογραφία. Έτσι διαπιστώσαμε και εμείς ότι δεν είναι ο αγαπητός ηθοποιός.

rturturtu

«Εχω παντα εναν Τοτσικα μαζι μου και τον παω στη θαλασσα!», έγραψε η φωτογράφος αναφερόμενη στον αδελφό του συζύγου της, Θανάση Τότσικα.

Όπως μπορείτε να δείτε και ιδίοις όμμασι, η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική και πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι είναι δίδυμοι. Όμως, δεν είναι, καθώς ο Θανάσης, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Αποστόλη.

10932652 806506902753375 390616956 n

«Σπάνια θα διαφωνήσουμε κι αν αυτό γίνει τότε θα είναι για χαζούς λόγους, του τύπου "δεν σου άρεσε αυτή η ταινία; Είναι δυνατόν;", αλλά αυτές είναι οι χαζοκόντρες του πενταλέπτου. Αμέσως κάνουμε μια πλάκα, χαβαλεδιάζουμε και το ξεπερνάμε», είχε δηλώσει ο Θανάσης σε κοινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με τον αδερφό και τον πατέρα του στο περιοδικό «Omikron», με τον Αποστόλη να συμπληρώνει «Πάντα ήμασταν κοντά. Ποτέ δεν θυμάμαι να μαλώσαμε άγρια ή σοβαρά για κάποιο θέμα. Τα λύναμε αμέσως!».

8A17404B0B04408ACC4EA561D27F3FB2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved