Διαγωνισμός Mothersblog: Κάνουμε δώρο σε 5 τυχερές μια κούκλα Disney από τη νέα συλλογή της Hasbro

Πέντε τυχερές αναγνώστριες του Mothersblog θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν από μία κούκλα Πριγκίπισσα της Disney. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και διεκδικήστε μία από τις πέντε κούκλες!

Διαγωνισμός Mothersblog: Κάνουμε δώρο σε 5 τυχερές μια κούκλα Disney από τη νέα συλλογή της Hasbro

Η Ραπουνζέλ, η Χιονάτη, η Άριελ, η Μέριντα, η Τιάνα, αλλά και όλες οι πριγκίπισσες της Disney έρχονται κοντά μας σε νέα συλλογή από την Hasbro για να γεμίσουν με μαγεία τις ημέρες των κοριτσιών.

Disney Princess 617x370 3

Η Disney γιορτάζει όλες τις Πριγκίπισσες με την πρωτοβουλία “Να ονειρεύεσαι πάντα, Πριγκίπισσα”, που προτρέπει τα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με έμπνευση τις Πριγκίπισσες της Disney!

Οι απίθανες ιστορίες της Disney έχουν εμπνεύσει τη φαντασία των παιδιών για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Είτε πρόκειται για τη γενναιότητα της Μέριντα και τα παιχνίδια με το τόξο της, είτε για τις σκανδαλιές της Άριελ και της θαλάσσιας παρέας της, οι πριγκίπισσες της Disney έχουν σίγουρα αγγίξει όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μπείτε και εσείς στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από μια πλήρη σειρά προϊόντων:

Οι κούκλες της Hasbro είναι στολισμένες με όμπρε φόρεματα και αφαιρούμενα αξεσουάρ που διαθέτουν και γκλίτερ. Διαθέτουν μακριά και μεταξένια μαλλιά και πολλά play sets για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Δείτε την πλήρη συλλογή
http://www.hasbro.com/el-gr/toys-games/disney:princess

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=136|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved