Από τον υπέρηχο…. μοιάζει στη μαμά του! (εικόνα)

Θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα φουσκωμένη δείχνοντάς μας το σώμα της, χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Από τον υπέρηχο…. μοιάζει στη μαμά του!  (εικόνα)

Πριν λίγες μέρες όμως θέλοντας την επιβεβαίωση ότι η κόρη της θα της μοιάζει, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για πρώτη φορά φωτογραφία της από όταν ήταν μωρό, μαζί με τη φωτογραφία από τον υπέρηχο του παιδιού της.

rrrrr

«Like mother like daughter?», αναρωτήθηκε στον 60 μήνα της εγκυμοσύνης της, βάζοντας ερωτηματικό στο τέλος περιμένοντας τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων που ήταν πολλά, με τα περισσότερα να επιβεβαιώνουν πώς το μωράκι της όταν γεννηθεί θα της μοιάζει πολύ.

ggghfghfg

Το πανέμορφο μοντέλο που έχει κάνει τις πασαρέλες και τα περιοδικά μόδας να παραμιλούν με το αψεγάδιαστο κορμί της, παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με 40χρονο επιχειρηματία! Η Bar Refaeli, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved