H τρυφερή αυτή φωτογραφία σαρώνει στο διαδίκτυο. Δείτε γιατί

Αρχικά είχε ενδοιασμούς αν έπρεπε να δημοσιοποιήσει μία τόσο προσωπική φωτογραφία.

H τρυφερή αυτή φωτογραφία σαρώνει στο διαδίκτυο. Δείτε γιατί

Όμως, κοιτάζοντας της ξανά, η 30 χρονη φωτογράφος Kelli Bannister αποφάσισε να το κάνει θεωρώντας ότι είναι τόσο αληθινή καθώς δείχνει την πραγματική πλευρά της ζωής, που δεν είναι τα πάντα όλα ωραία.

Στη φωτογραφία η Kelli Bannister κρατά αγκαλιά την κόρη της που έχει πυρετό και μόλις της έχει κάνει μπάνιο. Η μικρή είχε κολλήσει ίωση από τον αδελφό της και γκρίνιαζε καθώς δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Προκειμένου να την κάνει να χαλαρώσει και να πέσει και ο πυρετός, η Kelli Bannister μπήκε μαζί της στο μπάνιο.

Μαμά και κόρη έμειναν για λίγο αγκαλιά, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη χαλάρωση. Τότε εμφανίστηκε ο 5χρονος γιος της Taj για να της πει ότι είχε μήνυμα στο κινητό της. Παράλληλα, ο μικρός σε ανύποπτο χρόνο, τράξηξε αυτή τη φωτογραφία.

335AFD2900000578 3549136 image a 69 1461138988501

Πολύ αργότερα, όταν πλέον τα παιδκά είχαν πάει για ύπνο και η Kelli Bannister αναζήτησε το κινητό της, είδε τη φωτογραφία και έμεινε άφωνη! Ηταν τόσο αληθινή καθώς ο μικρός κατάφερε και "αιχμαλώτισε" τη στιγμή που μητέρα και κόρη μετά από μια εξουθενωτική μέρα, ηρεμούν έχοντας η μία αγκαλιά την άλλη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ανέβασε τη φωτoγραφία στη σελίδα της στο facebook The Barefoot Mum, και μέσα σε 24 ώρες, είχε περισσότερα από 10.000 likes!

H ίδια με μήνυμά της δήλωσε σοκαρισμένη από την ανταπόκριση του κόσμου και ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τα θερμά σχόλιά τους. Οπως είπε, νοιώθει ευτυχισμένη που ξέρει ότι με αυτή τη φωτογραφία, πολύ γονείς δεν αισθάνονται "μόνοι" τους καθώς αντιλαμβάνονται ότι η καθημερινότητα με τα παιδιά είναι ένας συνεχής αγώνας, που όμως, αξίζει τον κόπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved