Λίγο πριν τον ερχομό του 4ου παιδιού θυμόμαστε τις εμφανίσεις της Κάτιας Ζυγούλη κατά την έξοδο από το μαιευτήριο!

Η Κάτια Ζυγούλη, σίγουρα έχει έτοιμη τη βαλίτσα του μαιευτηρίου της και περιμένει από μέρα σε μέρα να γεννήσει τον τέταρτο καρπό του έρωτά της με τον Σάκη Ρουβά.

Λίγο πριν τον ερχομό του 4ου παιδιού θυμόμαστε τις εμφανίσεις της Κάτιας Ζυγούλη κατά την έξοδο από το μαιευτήριο!

Είναι η μοναδική φορά που διάσημη Ελληνίδα μανούλα καταφέρνει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, τόσους μήνες, καθώς το νέο ότι είναι έγκυος και μάλιστα στον 8ο μήνα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα μέσα ενημέρωσης.

Τι άραγε θα περιέχει η βαλίτσα του μαιευτηρίου αυτή τη φορά, του γνωστού μοντέλου; Τι θα φορέσει κατά την έξοδό της με το μωρό;

Το 2008, όταν γεννήθηκε η κόρη της Αναστασία, η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με σγουρά μαλλιά, μαύρη ζακέτα, ένα μπλουζοφόρεμα σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και του γκρι, γκρι κολάν και δετά μαύρα παπούτσια. Τη μικρή Αναστασία, κρατούσε στην αγκαλιά του, ο Σάκης Ρουβάς!

royvas3

Το 2011, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Αλέξανδρος. Τότε το γνωστό μοντέλο, με πιο κάζουαλ εμφάνιση, δεμένα μαλλιά, τζιν παντελόνι και καφέ μπότες κρατούσε αυτή τη φορά εκείνη τον μικρούλη στην αγκαλιά της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της Σάκη!

royvas2

Το 2013, το γνωστό ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του την Αριάδνη. Τη δεύτερη κόρη του ζευγαριού. Και αυτή τη φορά η Κάτια, επέλεξε μία κόκκινη ζακέτα που συνδύασε με μαύρο κολάν. Τα μαλλιά της τα είχε ανάλαφρα πιασμένα και στο πλευρό της είχε όπως και στις προηγούμενες γέννες της, τον γνωστό τραγουδιστή. Αυτή τη φορά το μωρό κρατούσε και πάλι στην αγκαλιά της η Κάτια Ζυγούλη, με τον Σάκη να ξαφνιάζει τους φωτογράφους, απαθανατίζοντάς τους με τη δική του φωτογραφική μηχανή!

royvas1

Σε λίγες μέρες θα δούμε τι έκπληξη μας επιφυλάσσουν, τι θα φορά το γνωστό μοντέλο αλλά και ποιος θα κρατά το μωρό. Με μια μικρή επιφύλαξη φανταζόμαστε πώς αυτή τη φορά την τιμητική του έχει ο ευτυχής για τέταρτη φορά μπαμπάς, Σάκης Ρουβάς, μιας και στις δύο τελευταίες εξόδους τους από το μαιευτήριο, τα μωρά κρατούσε η μαμά, Κάτια!

Με το καλό υποδεχτούν τον δεύτερο γιο τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved