Γιάννης Λιάγκας: Ο γιος της Φαίης και του Γιώργου Λιάγκα, έχει γενέθλια. Δείτε πόσο μεγάλωσε

Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, απέκτησαν τον πρώτο τους γιο. Τον Γιάννη. Το πρώτο αγόρι που άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή τους και τους έκανε «Οικογένεια».

Στο παρελθόν η Φαίη είχε πει σε συνέντευξή της για την πρώτη εγκυμοσύνη: «Όταν ήμουν έγκυος στον Γιάννη, ήμουν μέσα μου σίγουρη ότι ήταν κορίτσι. Μου έλεγε ο Θάνος Παράσχος, ο γυναικολόγος μου, “Α, το βλέπω, είναι αγόρι” και του απαντούσα: “Αποκλείεται, κάνεις λάθος”. Κι αυτό γιατί ένα κορίτσι ήταν ό,τι πιο οικείο σε μένα. Τα κοριτσάκια τα καταλαβαίνω πιο εύκολα. Μπορώ να τα πείσω να φάνε τα φρούτα τους, να είναι ήσυχα. Γνωρίζω καλύτερα το γυναικείο κώδικα. Τα αγόρια, πάλι, με κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ να τα κουμαντάρω! Από τότε που έγινα μαμά δύο αγοριών, άρχισα και αντιλαμβάνομαι πώς λειτουργεί το αντρικό μυαλό. Είναι λίγο μπουνταλάδες!».

Το πρώτο της αντράκι, λοιπόν, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και γίνεται 5 ετών και η μαμά Φαίη, του ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά μαζί του, δείχνοντάς μας το πόσο έχει μεγαλώσει. «Χρόνια πολλά ζωή μου... σε λατρεύω», σχολίασε η όμορφη παρουσιάστρια και αμέσως ο λογαριασμός της γέμισε με γενέθλιες ευχές.

Χρόνια πολλά και από εμάς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved