Νέος βελτιωμένος μάρσιπος Stokke® MyCarrier™-Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στο μωρό

Στα τέλη Μαρτίου 2016 δύο πολύ ξεχωριστές και πολυάσχολες μητέρες αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα τρεξίματα της καθημερινότητας και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία ώστε να ανακαλύψουν ξανά την πόλη τους, σε μια εξατομικευμένη περιήγηση της Αθήνας που λέγεται «The Orientalist’s Route of Athens», ειδικά σχεδιασμένη για εκείνες από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Big Olive.

Νέος βελτιωμένος μάρσιπος Stokke® MyCarrier™-Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στο μωρό

Οι δύο μητέρες ήθελαν να μοιραστούν την εμπειρία αυτή με τα αγαπημένα τους μικρά – έτσι βεβαιώθηκαν ότι είχαν το τέλειο αξεσουάρ για να μπορέσουν τα μωρά τους να ευχαριστηθούν τον περίπατο μαζί τους: τον πρόσφατα βελτιωμένο μάρσιπο Stokke® MyCarrier™.

ςομαν

Ο νέος Stokke® MyCarrier™ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βάζει πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και άνεση του μωρού σας. Μπορείτε να βάζετε το μωρό σας μπροστά με δύο τρόπους αλλά και στην πλάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ο μάρσιπος μεγαλώνει μαζί με το νεογέννητό σας και μέχρι να φτάσει τριών χρονών και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να έχετε το παιδί μαζί στις καθημερινές σας δραστηριότητες, όποιες κι αν είναι αυτές. Σχεδιασμένος με τρόπο ώστε να μένετε όσο πιο κοντά γίνεται, ο Stokke® MyCarrier™ σάς δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε την ξεχωριστή αυτή σχέση που έχετε, αφήνοντάς σας να βρείτε μόνοι σας τον ρυθμό σας.

Τις Τίνα Άστρα και Δέσποινα Ισοπούλου συνόδευσε ο καταξιωμένος παιδίατρος Κώστας Αδαμόπουλος, που πήγε μαζί τους περίπατο και που μετά τις κάλεσε για να συζητήσουν σχετικά με τις υπέροχες νέες βελτιώσεις του μάρσιπου Stokke® MyCarrier™, αλλά και για να ακούσει την εμπειρία τους αφού τον χρησιμοποίησαν στην περιήγηση.

Να τι είχαν να πουν οι Τίνα Άστρα και Δέσποινα Ισοπούλου:

Τίνα Άστρα:
Ήταν υπέροχο να ξαναβιώνω την πόλη μαζί με το μωρό μου! Ο μάρσιπος Stokke® MyCarrier™ παρείχε την καλύτερη δυνατή άνεση σ’ εμένα και το μωρό μου στη διάρκεια της βόλτας. Είναι μια λύση που μας διευκολύνει αλλά και που προσαρμόζεται εύκολα. Χάρη σ’ αυτόν απόλαυσα την περιήγηση. Γενικά χάρη σ’ αυτόν το μάρσιπο είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μωρό με άνεση, ενισχύοντας το μοναδικό μας δέσιμο. Με το να είμαστε τόσο κοντά, νιώθουμε και οι δύο συναισθηματικά ασφαλείς, κάτι που έχουμε απόλυτη ανάγκη, και ζούμε μαζί στον ίδιο ρυθμό.

Δέσποινα Ισοπούλου
Η όλη εμπειρία ήταν μαγική. Έμαθα ένα σωρό συναρπαστικά πράγματα για την ιστορία της Αθήνας, ενώ ταυτόχρονα το μωρό μου ένιωθε τις κινήσεις μου, τη ζεστασιά του σώματός μου, τους χτύπους της καρδιάς μου και τη φωνή μου, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας και ευεξίας στη διάρκεια της βόλτας. Συνήθως, όταν περπατάς με το μωρό σου, προσπαθείς να βρεις το ρυθμό που το ηρεμεί, αλλά με το μάρσιπο Stokke® MyCarrier™ αυτό γίνεται αυτόματα. Με το μάρσιπο περπατάμε σαν ένα όλη τη μέρα, έχοντας τον ίδιο ρυθμό και μένοντας κοντά με άνεση. Από εκεί που ήσασταν ένα με το μωρό σας, το να γίνετε δύο δεν είναι και λίγο πράγμα, αλλά συνεπάγεται ένα μοναδικό δέσιμο που θα μοιράζεστε για πάντα!

Οι δύο μητέρες, που αγαπούν τη Stokke, μοιράστηκαν τις εμπειρίες που έζησαν με το μάρσιπο Stokke® MyCarrier™ αποκλειστικά μαζί μας – και τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε τον περίπατό τους στα μπλογκ τους:

Where Can I Find The ( http://wherecanifindthe .blogspot.gr/ ) και You Strike My Fancy (http://youstrikemyfancy.com/)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved