Έγκυος για δεύτερη φορά η διάσημη ηθοποιός!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της, έμεινε ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο, η γνωστή ηθοποιός, που τώρα πια την έχει κερδίσει η μητρότητα.

Έγκυος για δεύτερη φορά η διάσημη ηθοποιός!

Έχοντας αφήσει πίσω για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η 31 έτους σταρ αφιέρωσε εξολοκλήρου τη φροντίδα της στην κορούλα της. Τώρα, όμως, ακόμη ένα μωράκι θα έρθει για να συμπληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία.

Όπως έγραψε και η ίδια η Eva Amurri, κόρη της Susan Sarandon, στο προσωπικό της μαμαδίστικο blog που διατηρεί από τους πρώτους κιόλας μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης, σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το νέο μέλος στην οικογένεια.

1050707

Με μια φωτογραφία όπου η Marlowe ακουμπά την κοιλίτσα της μανούλας της αποκάλυψε:

1050710

«Υπέροχα νέα. Με πολύ χαρά, τρελή ανυπομονησία και παρίσια αγάπη, εγώ, ο Kyle και η Marlowe θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα υποδεχτούμε στην οικογένειά μας, ένα νέο μέλος το Φθινόπωρο που μας έρχεται. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που μπορούμε να γιορτάσουμε αυτό το υπέροχο δώρο. Ο Kyle και εγώ δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πόσο αστεία και τρυφερή μεγάλη αδερφή θα γίνει. Και επειδή γνωρίζουμε ότι σίγουρα θα θέλετε να μάθετε το φύλο του, σας αποκαλύπτουμε ότι θα είναι αγοράκι!!!».

1050704
1050780

Αυτά και πολλά άλλα έγραψε η ηθοποιός στο προσωπικό της blog. Με το καλό να υποδεχτεί και το μικρό της αγοράκι!

1050804
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved