Ελένη Πετρουλάκη: Αποκάλυψε τα κιλά της και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή

Κανείς θα πίστευε ότι ανακοινώνοντας τα κιλά της η Ελένη Πετρουλάκη, θα έκανε πολλές γυναίκες να νιώσουν όμορφα.

Ελένη Πετρουλάκη: Αποκάλυψε τα κιλά της και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή

Όμως, η φωτογραφία με τη ζυγαριά που δείχνει τα κιλά της, έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα με τις διαδικτυακές της φίλες να χωρίζονται σε δύο μέτωπα. Η μια ομάδα να της γράφει κολακευτικά σχόλια και η άλλη επικριτικά, τόσο για τα κιλά της, όσο και για τα... νύχια της.

Η όμορφη γυμνάστρια, νωρίς το πρωί δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη δείχνει να ζυγίζεται και να είναι 62,5 κιλά, σχολιάζοντας: «Καλημέρα!! Κάθεστε και εσείς στην ζυγαριά αρκετή ώρα μήπως και αλλάξει γνώμη?».

 6666545444

Αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τα περισσότερα να είναι επικριτικά και άκρως ειρωνικά.

«Εδώ κολλάει το hastag ασεμαςκουκλίτσαμου»

«Καλημέρα Ελένη, στα κιλά αυτά τα περισσότερα είναι μυική μάζα φαντάζομαι.Μη τρελαθούμε τελείως,τι να πούμε οι κοινές θνητές δηλαδή;;;»

«An einai dinaton...uparxoun gunaikes m auta t kila n diamarturontai??? Uparxoun sobarotera themata plhroforiaka t lew,mathetai n agapatw t eauto sas etsi opws einai etsi prepei n dexestai n sas agapoun kai h gurw sas den eimaste mono gia t fainesthai...»

«Για τα νύχια να ντρεπεσαι τα κιλα είναι οκ»

Ωστόσο, οι φανατικές φίλες της Ελένης Πετρουλάκη, έσπευσαν να πάρουν το μέρος της, αρχίζοντας έναν λεκτικό πόλεμο σε όσους δεν δίστασαν να την σχολιάσουν αρνητικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved