Η Jessica Biel μαζί με τον γιο της Silas στην παιδική χαρά. Ο μικρούλης μεγάλωσε πολύ!

Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Justin Timberlake εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, και μας έδειξε για πρώτη φορά πώς μοιάζει ο γιος του, Silas, μέσα από πέντε φωτογραφίες.

Η Jessica Biel μαζί με τον γιο της Silas στην παιδική χαρά. Ο μικρούλης μεγάλωσε πολύ!
 aaaaaa
 111234

Τότε πολλοί έλεγαν ότι έχει τα χαρακτηριστικά μεγάλα μάτια της μαμάς του, αλλά το σκέρτσο του μπαμπά του. Από εκείνη την ημέρα πολύ λίγες φωτογραφίες του έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πάντα με το προσωπάκι του καλυμμένο. Αυτή τη φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε», την ηθοποιό Jessica Biel με τον γιο της στην παιδική χαρά και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο μικρούλης έχει μεγαλώσει αρκετά.

4444444444333333333333

Ο μικρός που έχει τρελάνει τους γονείς του, κάνοντάς τους ξανά παιδιά, θα γίνει ενός έτους τον Μάιο. Οι δύο γονείς σε συνέντευξή τους στο παρελθόν έχουν πει πώς η πατρότητα και η μητρότητα αντίστοιχα, είναι το πιο τρελό, μοναδικό, υπέροχο και απίστευτο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί σε κάποιον!

Προσπαθούν, όσο μπορούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και τα καταφέρνουν μια χαρά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved