Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας: Τα παιδιά του Γιώργου και της Φαίης μεγάλωσαν πολύ. Δείτε τους στο πάρκο!

Στις 20 Ιουνίου 2010, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα χρόνο μετά, στις 19 Απριλίου 2011 ήρθε στον κόσμο, ο πρώτος τους γιος, Γιάννης και στις 11 Μαΐου 2014, τρία χρόνια μετά, γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος του, ζευγαριού, Δημήτρης.

Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας: Τα παιδιά του Γιώργου και της Φαίης μεγάλωσαν πολύ. Δείτε τους στο πάρκο!

Η Φαίη κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα τα παιδιά της. Αν θυμάστε, στις απόκριες είχε μεταμφιεστεί σε Yoda, γιατί της το είχε ζητήσει ο γιος της Γιάννης.

Τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δυο τους αγόρια, θέλοντας να τους χαρίσουν, μια φυσιολογική ζωή. Αν και η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης των social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των γιων της. Το ίδιο όμως κάνει (και πιο συντηρητικά) και ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτή τη φορά όμως, η γλυκιά μανούλα έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία των γιων της κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους στο πάρκο.

 89 789 789 78

Όπως μπορείτε να δείτε τα αγόρια έχουν μεγαλώσει πολύ. Η Φαίη φροντίζει να αφιερώνει τον ίδιο χρόνο στα δυο της παιδιά, μην αφήνοντας κανέναν παραπονεμένο. Μάλιστα στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω δυο γιους. Μοιράζομαι και τρέχω σε όποιον από τους γιους μου με έχει την εκάστοτε στιγμή μεγαλύτερη ανάγκη!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved