Οι γυμνές της φωτογραφίες δεν προδίδουν ότι είναι μαμά και μάλιστα δύο παιδιών (εικόνα)

Έχει μια υπέροχη οικογένεια, είναι ευτυχισμένη, είναι ένα καταξιωμένο μοντέλο και έβαλε φωτιά στο Internet δημοσιεύοντας γυμνή της φωτογραφία.

Οι γυμνές της φωτογραφίες δεν προδίδουν ότι είναι μαμά και μάλιστα δύο παιδιών (εικόνα)

Αν και μαμά δύο παιδιών, τίποτε δεν μαρτυρά ότι έχει γεννήσει και μάλιστα δύο φορές. Το γνωστό αγγελάκι της Victoria Secret, που το έχουμε συνηθήσει να φωτογραφίζεται με υπέροχα εσώρουχα και ρούχα, αυτή τη φορά πόζαρε γυμνή μπροστά στον φωτογραφικό φακό του David Bellemere, στο Malibu.

5634653465346534653465

Η 34χρονη καλλονή, είναι πάντα τολμηρή και εκθειάζει το λεπτό σώμα της, και όπως φαίνεται διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Ο David Bellemere κατάφερε να αναδείξει τις καμπύλες της και το αποτέλεσμα έκανε τους θαυμαστές της να παραληρούν. Στη μια φωτογραφία κρύβει το στήθος της, στην άλλη κάθετε σταυροπόδι καλύπτοντας το γυμνό κορμί της και στην τρίτη κάθεται γυμνή πάνω σε ένα κούτσουρο, με φόντο τη δύση του ηλίου!

ambrosio ii

Η όμορφη Βραζιλιάνα τον Φεβρουάριο, μίλησε στην βρετανική Vogue ( Vogue UK) για το πώς καταφέρνει και διατηρεί το σώμα της. «Κάνω γιόγκα. Βοηθάει μια γυναίκα που μπορεί να είναι 20 ετών και μια γυναίκα που μπορεί να είναι 70 ετών. Αυτή είναι η γυμναστική μου!»

Capture

Η Alessandra Ambrosio, έχει ένα κορμί που ακόμη και έφηβες θα ζήλευαν και είναι απίστευτο το ότι έχει δύο παιδιά. Στη συνέντευξή της, αποκαλύπτει ακόμη και τα μυστικά ομορφιάς που θα δώσει στην κόρη της Anja, 7 ετών.

Για βόλτα με τα παιδιά της στο εστιατόριο της Jessica Biel! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved